Anti stress

Assalamualaikum...


doodle,chibi,cute,comel
#ni nama dia lukisan masa stress


Stress?

Nah tengok kat bawah ni ada ubat untuk hilangkan stress.

















Bubble wrap!

Ada tak orang yang tak suka benda ni?.Dulu kecik-kecik selalu berebut dengan adik beradik nak picit benda ni kalau jumpa.Bila dah dapat,duduk satu tempat dan picit satu-satu..sedap beno dengar bunyi dia.
Bila dah kawen berebut pulak dengan suami tapi dia suka buat dengki.dapat je dia terus pulas benda tu macam bilas kain..hilang la bunyi.

Yang kat atas ni pulak salah satu strategi pemasaran jugak kan?.Orang lalu lalang bole main benda tu tak kira la tua ke muda..siap ada masa lagi..yang 10 minit tu best..

Idea ni bole cuba ni..:D

Kbai.








18 ulasan:

  1. suka main bnda ni ngun nenek xD

    BalasPadam
  2. nak buble wrap nak balut hadiah... huhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. balut hadiah tuk sape tu?saya ke?

      Padam
  3. haha cool giler...pandai depa..mmg hilang stress kalau men menda tuh..picit2..letup

    BalasPadam
  4. wah.. menarik.. msti best..


    *rienrose.com*

    BalasPadam
  5. bila baca entry ni tersenyum sendiri lak..heheheh

    BalasPadam
  6. suka jugak..selalu klau geram amek benda tu pijak2 dgn tumit..=D

    makan coklat kdg2 pon perlu jgak..coklat beri kita tenaga..*bnyak rujuk info..=)

    BalasPadam
  7. hehehe i like to picit2 bubble wrap ne ^^ but now jarang sdh play with this thing.

    BalasPadam
  8. kalau pijak pijak lagi seronok bunyinye kan.hehe

    BalasPadam
  9. best! hehehe..... eh, kite dah update pasal menang doodle. thanks. =)

    BalasPadam
  10. serius sy suka..siap pijak2..xkan tinggal satu pon..mesti semua nk habiskan letup

    BalasPadam
  11. haha, muka stres tu mintak kena lempang..
    smpai skang klu jumpa benda bubble2 tu main letup2... buat bnyak2 skaligus bru best

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.