Segmen : Follow Sampai Pening

Assalamualaikum...


click banner dengan penuh kasih sayang untuk ke blog penganjur


Tadi singgah blog raihan,jumpa segmen ni..macam berminat pulak.Tambah-tambah esok lusa hari minggu,boleh la blogwalking.

Ni jumlah followes saya sekarang(2/11/2012):



Tarikh tutup 10 NOV 2012

Jom join SINI

Kbai.


26 ulasan:

  1. emmm.... esok nak join la :)

    BalasPadam
  2. selama bersegmen akak..kalo pening mkan ubat tau..dh lama sarah tak join segmen..n_n

    BalasPadam
  3. Fiza dah Join segmen ni. Hehe. Selamat berblogwalking yer Awak :)

    BalasPadam
  4. Miza singgah blogwalking sini lah :D

    BalasPadam
  5. Singgah sini..terima kasih sebab sudi join segmen saya..link dah dimasukkan dalam senarai...jemput jenguk peserta lain juga ye. ^__^


    http://flowerbucket92.blogspot.com/p/peserta-segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  6. follow jgn x follow...hihi...

    azzah, doodle utk azzah dah siap ^_^

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/11/art-trade-part-3-azzah-said.html

    BalasPadam
  7. oh ya, macam mana azzah buat menu tab kat side bar tu yea?
    da tutorial yg saya ikut semuanya jd center..nak buat gak macam azzah..hehe

    **semua nak tiru kan..hihihi

    BalasPadam
  8. hai. dari segmen yg same.done follow sini :D

    http://dieylashaza.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  9. azzah, saya dah tau mcm mana buat menu tab mcm tu...saya just guna balik kod yg ada, tapi buang perkataan center ^_^

    BalasPadam
  10. Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
    MM datang melawat & follow dari segmen sama..#2745

    Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


    Terima kasih! ^^,

    BalasPadam
  11. follow sini..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  12. Selamat bersegmen...
    Wilma pun join segmen nie :-)

    BalasPadam
  13. salam perkenalan dr segmen yg sama,
    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html
    singgah sini dan follow!
    Jom singgah blog sy!

    BalasPadam
  14. hye
    salam perkenalan
    done follow ^_^

    BalasPadam
  15. saya datang dari segmen yg sama. salam perkenalan. sya da follow ^_^

    http://mykeyboardstory.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  16. Dah jln2 kat sini.. jom p rumah kta pulak :)

    http://the-red-heart.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  17. kunjungan kembali...dari segmen yg sama.. done follow u :)

    BalasPadam
  18. dr segmen yg sama.. ngege.. ^_^

    BalasPadam
  19. hai bonda dtg jenguk n follow blog yg comel nie.......

    BalasPadam
  20. hye awak awak semua ! salam perkenalan ^^, saya sudah follow awak, awak jgn lupa follow saya taw - dari segmen yg sama http://miaauss.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  21. dr segmen sm..singgah nnti..

    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam

  22. singgah follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam
  23. hye! singgah dari segmen yg sama.. dah follow sini. follow back ya. tq. :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening_8.html

    BalasPadam
  24. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    BalasPadam
  25. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.