Lukisan mata yang paling serius

Assalamualaikum...

mata comel,cute,kartun comel,doodle




Ni first time lukis mata serius macam ni,ambik masa dua hari nak siap 4 pasang mata ni..nampak tak kesungguhan kat situ?.Saja nak try sesuatu yang lain dari kebiasaan.Selalukan lukis mata bulat titik besar je,kali ni lukis mata ala chibi/anime la sangat ni plak namanya...ok tak,ok tak itewwww buat???(menyampah!)


Mula-mula tu bukak deviant art ingat nak cari tutorial dan ikut seketol-ketol macam diaorang buat..alih-alih tutorial tu dirombak dengan bersungguh-sungguh oleh azzah..tekan-tekan,picit-picit makanya jadi cenggitu..ok tak,ok tak itewww buat????(sekali lagi menyampah!)


Kbai.











22 ulasan:

  1. ittew syuke...haha...

    suka mata cenggini..tiru aksi doodle org selalu, tp mata suka buat ikut citarasa sndiri...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la..kesudahannya mesti jadi stail kita gak..

      Padam
  2. wahh sekrg ramia fokus pada mata.. dari kerana mata... bt style sendiri lg baik.. ikut selere sendiri

    BalasPadam
  3. comelnyaaaaaaaaaaaaaa...... pretty much, rajinnya buat semua ni kan?? ajar la nak buat mcm mana.. huuuu

    BalasPadam
  4. nak mata barbie..huk3..suker2..hee

    BalasPadam
  5. nice! :)

    visit my blog http://dawnfantasy.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Omeynyeeeeeeeeeeee ! :D
    Tergoda :3 Hahaha xD

    BalasPadam
  7. comelnyeeeee. semua mata comel. yang first nampak garang sikit :)

    BalasPadam
  8. cantiknya mata tu....i like cokelat

    BalasPadam
  9. 2 days just for this..?

    .....

    BalasPadam
  10. mata pun dh comel. belum buat ngan muka lagi tuu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.