Review doodle sendiri

Assalamualaikum...


Kalau yang Like page azzah akan nampak azzah selalu upload doodle-doodle yang tengah azzah lukis,konon-kononnya dalam pembikinan la kan,contohnya:


doodle,comel,tempahan doodle,cute,customer

Ni sebenarnya untuk header blogshop NI..nak tengok lebih jelas,boleh la singgah.Ada banyak baju kanak-kanak yang comel okeh,baju preggy pun ada dan paling best ada produk kecantikan especially product VCO untuk gadis dan mak-mak gadis jelita seperti korang..

Sebenarnya tuan blogshop NI banyak tempah doodle dengan azzah,jadi sangat senang berurusan dengan customer macam ni..tak cerewet,tak suka-suka nak mintak ubah design or reject design.memang terbaik la.Cuma azzah la kot ubah design,contohnya tab menu yang ni:



Mula-mula nak design tab menu dia macam ni tapi last minit azzah cancell,rasa tak kena dan azzah buat design lain.Makanya tab menu tu jadi macam ni:



Nak tengok lebih-lebih korang boleh singgah SINI lagi..tuan blog dah pasang.Tab menu yang bawah header tu pun azzah buat.Simple je pon.


Doodle lain yang tuan blogshop tempah:

Bunting besday

Pengantin

About me

Sticker


Syukur Alhamdulillah dia berpuas hati dengan semua design azzah buat.Jadi apa lagi uolsss,jom LIKE page LittleGeniusCloset ni.ramai-ramai.Tak rugi sebab dia selalu upload baju-baju yang latest.


dan kalau teringin nak tempah doodle-doodle macam ni boleh pm azzah kat Fanpage..:D


Kbai.













25 ulasan:

  1. aaa..lembut je tgok. =) sangat comel.

    BalasPadam
  2. cantik-cantik, comel-comel, cun-cun semuanya...:)

    BalasPadam
  3. cantik la kak! berminat sungguh

    BalasPadam
  4. smad la akak buat yg doodle blogshop tuu......lagi-lagi header die...teringin sangat nka buat doodle mcm tu mcm header kak safiena:)

    BalasPadam
  5. Smart header tu.. overall design pun cun.. kena dengan tema..

    BalasPadam
  6. comel sangat !
    kita sampai sekarang tak reti nak lukis. huhu~

    Segmen Blogwalking sampai lebam!

    BalasPadam
  7. ala geramnya!!! nape la deno tak dapat nak lukis doodle secomel azzah buat? itu sangat serius comel!:)

    BalasPadam
  8. woahhhh kak jas baru prasan entry ni.... tq tq tq.... :p tq azah hehehe

    BalasPadam
  9. wah.. tahniah sebab entry ni menjadi pilihan pihak busuk.org :))

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.