Art trade dengan Cikgu Ma dan Dae Hyun

Assalamualaikum...


Selamat pagi/petang /malam..kali ni nak balas art tarde lagi.Sorry sebab Cikgu Ma dan Dae Hyun kena tunggu lama sikit sebab sekarang azzah bizi sikit dengan tempahan doodle dan buat doodle untuk pemenang GA ari tu..

Mai kita tengok doodle yang azzah dapat:


Whoah..cantiknya..




Dari azzah:



ayu cikgu-cikgu sekarang kan?..hi..hi




Sorang lagi bloggers yang bagi doodle kat azzah..kali ni dari lelaki..ada tempias-tempias artis kpop..




perghh..lawa.



dari azzah:





Sesuai dengan minat dia yang menebal dengan artis kpop,azzah ada buat sumting spesel..teruja tak?



^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^













larikkk...



Kbai.bai....











23 ulasan:

  1. haha..yang last tu lawak..tapi comel..

    BalasPadam
  2. cikgu ma punya comel ^^
    wahh dae hyun punya gempak je xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. utk dae hyun mmg kena buat gempak2

      Padam
  3. thanx azzah...cun sangat tau ^_^

    amboi, misai tu, seksi...hihi

    BalasPadam
  4. chumel sgt lah cik azzah. lama tak singgah sini. busy lah dengan assgnment. :)

    BalasPadam
  5. wah , awesome ! comel-2 .terima kasih kak ^^

    BalasPadam
  6. suka giler kartun last tu!!haha comeyyy;p

    BalasPadam
  7. yg atas tu da cute da.. yang last sekali tu.. err.. errmm.. fiuuuu... ade misai.. ngee.. mmg kpop hbs.. hahaha

    BalasPadam
  8. semuanya comel2... geram nengoknya!

    BalasPadam
  9. tapi KPOP tak dew misai lah , huhuhu ^^

    BalasPadam
  10. nk bezakan dia doodle lelaki ngan pompuan je..hi..hi

    BalasPadam
  11. Kreatifnya lukis doodle.. MM penah try buat doodle.. Harom nak jadi.. Huhu.. Setakat orang lidi tu bolehla lukis.. Ngeeehehehe.. ;P

    BalasPadam
  12. Yang boboy tu tengah menari ke belari ke berjalan ? agagaga XD COMEL sangat .

    BalasPadam
  13. haha. style artis kpop tu kak azzah. ^^

    BalasPadam
  14. OMEYNYA SEMUA DOODLE NI ! PANDAI AZZAH LUKISS !!! <3

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.