Hello Kitty oyeah!

Assalamualaikum...

doodle,katun,comel,cute,kucing,hello kitty






Hello,Ibu pun suka hello kitty tau..tengok,siap pakai  reben ala hello kitty lagi.tapi tersalah telinga lak letak reben dia.Ibu ni tak de lah nak beli barang-barang Hello Kitty walaupun dalam gambar tu dia minat sangat sampai pensel ada muka Hello Kitty sejemput pun dia nak.Nak beli barang lain memang tak mampu sebab dia kucing jalanan,tak ada rumah.Balik umah ni pun bila dia lapar,dah makan blah la.


Walaupun dia minat sangat Hello Kitty tapi tak ada lah macam Asako Kanda ni:



tenggelam kot Ibu dalam ni nanti..

Siapa pulak Asako Kanda ni?
Asako Kanda-39,orang Jepun yang sangat-sangat gilakan patung dan barang-barang Hello Kitty walaupun stock Hello Kitty untuk orang umur sebaya dia tak de sapa nak buat tapi dia tetap obsess dengan kucing putih pakai reben kat telinga ni.

Tak percaya tengok la koleksi dia..tak takut gamaknya tido malam dengan patung cenggitu..kalau azzah memang ngeri..nak-nak pandang mata patung tu waktu malam..seram,rasa macam dia memandang je..

tapi Asako ni hati berani..tak pe,bagi je la kat dia.Jangan main-main,sebab hobi dia colect barang-barang Hello Kitty ni,nama dia dah tercatat dalam Guinnes of World Record sebagai pengumpul terbanyak barang Hello Kitty..ekau ado?tak do kan?pengumpul taik mata terbanyak ado la..mahaha..:D

Nak baca lebih-lebih kat sini,malas nak menaip..

eh tapi kat JB pun dah ada kan Hello Kitty Land..boleh la pergi..
Ibu pun suka...

Kbai.


p/s:pemenang-pemenang DOODLE GA,sory tau lambat buat doodle untuk korang..tapi ada yang dah dapat kan doodle?..sabo ye..












21 ulasan:

  1. hello kitty comey ! :3
    tapi saya tak berapa minat sgt,
    obses jauh sekali ~

    BalasPadam
  2. comlenya doodle! Hello Kitty memang cute~ ^^

    BalasPadam
  3. Hello Kitty memang comel :) Suka tgk citer hello kitty time keik2 dulu :)

    BalasPadam
  4. hahaha.. cci pun sama gak gile ngan hello kitty.. ^_^ ngee.. ^_^ LIKE KITTY PINK..

    BalasPadam
  5. wahh sama ngan kak patricia safiena... kite suke power rangers je..hehehe

    BalasPadam
  6. hello kitty comey...tapi tak la minat sgt...hehe

    BalasPadam
  7. haha. comel gile kak siap nari2 lagi. hihi. ^^

    BalasPadam
  8. hello kitty meme comey.ai 2 maskot ia mai meme comey rase nk pelok je

    BalasPadam
  9. saya pun suka hello kitty sbb anak suka sangat hello kitty pink

    BalasPadam
  10. farisha Sejak due menjak tetibe minat dekat hello kity ...

    sbb comel ..ngee ^^

    BalasPadam
  11. Tak pernah suka dgn helo kitty ni tp pernah beli gambar helo kiti sbb nk mengecat je.

    BalasPadam
  12. ntah2 dgn rumah2 dye skali nak rupe hello kitty =_='
    minat gak dgn hello kitty tp x de lah smpai obses gitu..

    BalasPadam
  13. i love HK too... come n visit my blog

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.