Kisah cinta dalam 22 gambar

 Assalamualaikum...



cinta,kisah cinta,gambar,cute,kucing





















Best thing i've seen today in tumblr..


erk!

Kbai.




19 ulasan:

  1. gambar penuh makna lah..sweet je tgk..hehuu;)
    tapi yang last tu paling cute..hehe^^

    BalasPadam
  2. gitu la askar.. nasib bila da cacat masih ada isteri yg sanggupp sehidup semati....sweet je kan...

    BalasPadam
  3. pompuan tu hebat!


    psssttt hai akak!

    BalasPadam
  4. susah senang hidup bersama..so sweet

    BalasPadam
  5. 'oyen' tu somi akk versi doodle ye... he.he.he.

    byk gk tgok utube kisah2 org barat, dorg ni, taktahula feeling apa, kental sgt klo ditimpa musibah..=.=b

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukanlah cikot..oyen tu kucing jantan kat umah..:D

      Padam
  6. Ya allah isteri solehah :') terima kekurangan dan kelebihan suami dia .. ketawa berasa , menangis bersama .. susah senang kite tetap bersama . hihi

    oyen nak ngorat ibu ea ? so sweet :D tapi ibu tak layan . oyen tak maluu :P

    BalasPadam
  7. :)
    fuuh.. payah nak cari tapi memang ada

    BalasPadam
  8. hard to find..jarang jumpe..lucky if have one.^__^

    BalasPadam
  9. bertuah si suami. jarang jumpa mcm ni :)

    BalasPadam
  10. so sweet.. setia isteri dia..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.