Join GA dan dapat doodle chibi pertama

Assalamualaikum....


doodle,chibi,comel,ga



Assalamualaikum...


Ni entry promot satu GA yang mana azzah adalah salah sorang sponsornya.Seperti biasa azzah cuma sponsor doodle je,tak de lah gah sangat kan.

Klik banner untuk ke blog penganjur..hadiahnya banyak,siap dapat baju dan cokelat.



Hadiah-hadiah Holiday Giveaway by Rochelle
Doodle X 1 , Topup RM10 X 2 , Baju X 2 , Review blog X 3 , Kerongsang X 1 , Voucher RM10 X 3 ,Topup RM10 X 2, Cokelat Ridoma X 1 ,  Bloglist X 30 , Review blog X 3 .


Kan?Tarikh tutup pun lambat lagi..ada masa lagi nak join.Azzah nak join memang tak dapat la.Doodle kat atas tu adalah bayang-bayang doodle untuk pemenang bertuah yang akan dapat hadiah doodle dari azzah..konon-konon doodle yang berdetail la kan dengan mata chibi bagai..


So join dan support ROCHELLE dengan HOLIDAY GIVEAWAY nyewwwww..

Kbai.



16 ulasan:

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.