Jenis-jenis peti sejuk

Assalamualaikum....


Tak kira samaada kita


peti sejuk,cute,comel,doodle,kelakar,lawak
cantik


 atau




biasa-biasa jer...

ataupun 


tinggi

atau

rendah


atau



banyak benda kat muka,




sebab apa yang paling penting ialah



ISI DI DALAM.

betul tak?^_^

Kbai.





















31 ulasan:

  1. seriously ini sangat2 comel..hehehe...and mesej pon ade..hehe

    BalasPadam
  2. yeahh ! btol tuh ..janji ade makanan :3

    BalasPadam
  3. haha yg penting isi . kalau takde isi pon penting jugak . asal ada pemandangan pon cukup xD
    itulah teman kalau bosan wahahaha

    BalasPadam
  4. haha betoi2..peti ais lg..heee..
    #sm lah kita pun manusia..kan2:)

    BalasPadam
  5. hahaha betul tu!!!! dah juga bau peti ais tu sangat penting.. hahaha.. comelnyaaaaaa

    BalasPadam
  6. heheh betol tu cntek tapi x berisi x gune gak

    BalasPadam
  7. Singgah dari Kelab Blogger Ben Ashaari` Datang sini baca entri & FOLLOW sekali` Perkongsian yang menarik :) Salam Perkenalan...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Nieza nak coklat ngan kek kat dlm tu ;p

    BalasPadam
  9. Betul2...ada tu yg berbulan x terisi...teringat plak masa duduk umah bujang...

    BalasPadam
  10. wah... comel nye...

    saya nampak coklat cadbury dalam peti tu... nakkkk!!!
    hehe >.<

    BalasPadam
  11. betul tu azzah...peti sejuk kat uamh saya pun dh berkulat kt luar..... hajat nk tukar gak tp kena tgk budget sbb peti sejuk skrg sgt berjasa

    BalasPadam
  12. dulu saya pakai yang no.2 lps tu tukar yg no.3

    BalasPadam
  13. tambahan, buruk macammana pun ghupe peti es pada luaran, yang penting, temperaturenya betul..nanti jadi kes, sayur beku dibahagian bawah.. =.+ errl.

    BalasPadam
  14. wahh, macam2 jenis peti ais ade.. cakap je nak yg mcm mane.. ye dok?? hekhek :P

    BalasPadam
  15. kalau peti tu ade cekelat yg banyak2 lagi best. *tibe2 je* hahah bw sini :D

    BalasPadam
  16. haha... rasanya dah pernah jumpa semua spesis peti sejuk kt atas tu

    BalasPadam
  17. hahahaha..memang betoi dahh tuuu...yang penting isi dalamnyeee

    BalasPadam
  18. betul tu. klo peti ais besar tpi isi x da pun x best jugak ehehe btw piqa nak trade doodle ngn kak azzah bole? doodle nya da ade kat sini :) http://mykeyboardstory.blogspot.com/2012/11/art-trade-with-kak-azzah.html

    BalasPadam
  19. macam macam ade kan..baru lama panjang pendek kecik besar cantik comot.yang penting berguna.

    BalasPadam
  20. hehe betul tu yg penting isi dalam.. boleh letak makanan ape saja.hehe jijah pon nak beli peti ais dah ni..heeeeee

    BalasPadam
  21. jenama samseng . HAHA XD . btw, comel sangatlah kak azzah ^^

    BalasPadam
  22. ha'ah... kat peti tu mcm2 magnet ada.. siap dgn resepi lagi... hihik...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.