Bantal leher

Assalamualaikum..



Bantal leher...ternampak  anak jiran selamba dek je ambik kucing dan letak kat leher.Sedap pulak kucing dia tido kat leher.

Balik try dengan Oyen,tak sampai 5 saat mengelupur..

Kbai.



16 ulasan:

  1. comel lah, kalau kucing saye dia suke cakar-cakar . sakitt T^T .

    BalasPadam
  2. hehe mesra betul kucing tuh kalau letak kat leher gitu...alangkah bagusnya jika kucingku begitu..wahaha ni tak keje nak mencakar je-.-

    BalasPadam
  3. haha.. yeke. comel betul. doodle ni pun cute~~

    BalasPadam
  4. haha kalau kucing saya tgh sedap melepak , saya selamba je baring atas dia . muehehe , jd bntal peluk pon best . :3

    BalasPadam
  5. haha. ley plak letak kucing kat leher ek.

    BalasPadam
  6. bahahahaha..kalau glider sy dh undur nk kuar..terutama koko..undur bdn masa dlm gengaman...XD

    BalasPadam
  7. comelnya. huhu.
    jemput ke http://niailyani.blogspot.com/
    ajak kawan2 deh. hehe

    BalasPadam
  8. kih kih...senak perut kucing nnti..hahaha

    BalasPadam
  9. hahaha..balik ni nak try kat mamat lah...

    BalasPadam
  10. konpem la saya x suka....huhu...x suka kucing

    BalasPadam
  11. huh...biar betul nie....cian kucing tu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.