Ar trade untuk Munirah

Assalamualaikum...


Dari MUNIRAH










Sebab ni yang last art trade dengan azzah,azzah bagi doodle personal punya..hope Munirah terima:









Siapa lagi nak art trade?

P/S:Sikit masa lagi azzah akan ambik tempahan doodle..sekarang tengah buat katalog doodle.Pada yang berniat nak tempah,sila kumpul duit dari sekarang..:D






10 ulasan:

  1. akak nak bleh?? baru try2 lukis...nak azzah komen..kalo sudi... ^_^

    BalasPadam
  2. hehe Nak art trade br kak azzah jugak . boleh ke ?

    BalasPadam
  3. cara kaler tu makin mantap skang

    BalasPadam
  4. bila la nak pandai buat doodle ni..huhu

    BalasPadam
  5. sopan je doodle akak bagi munirah tu.. cantik!

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.