Freebies doodle:Polkadot girl tengah hepy dapat mesej cinta dari boipren

Assalamualaikum...


Selamat pagi sabtu semua.Macam dah lama tak bagi freebies kan?.Kali ni nak bagi freebies doodle:Polkadot girl tengah hepy dapat mesej cinta dari boipren...ha,hambek kau tajuk..macam tajuk cerita kan..kan.:D


Sini dulu..






Doodle ni korang boleh edit macam-macam.Contoh untuk header:




Tengok,buat taram-taram pun jadik jugak header.Siapa-siapa url blog dia cik bakso,boleh ambik ye..


atau banner.




atau 

buat tab menu macam sayew...






Pendek kata buat la apa saja..disebabkan ni freebies,korang boleh crop dan edit ikut sukahati..kbai.

















17 ulasan:

  1. wah.. comey semua nya... syok la tu.. dpt msg dari boipren...

    BalasPadam
  2. haa..suke222.. i loike the color la... hehehe

    BalasPadam
  3. pengsan masuk sini..sbb comel sgt..

    BalasPadam
  4. comel . dpt msg dr boyfie . :D take one okay.

    BalasPadam
  5. cun , comel , gojez , ohsem ! :D

    BalasPadam
  6. comelnyeee! nak amik satu jugak ye sis :)

    BalasPadam
  7. akak amik satu nk buat header :)

    BalasPadam
  8. azzah! deno amik satu ya doodle ni nak letak kat entry! comel3!! biasanya doodle mmg deno suka amik kat azzah sbb deno suka sgt doodle2 yg azzah buat! boleh ya? :)

    BalasPadam
  9. kakak , saya ambil satu ye .

    BalasPadam
  10. ary ambil jg wat banner =) thanks...cantik sgt...

    BalasPadam
  11. Comel awak lukis. Saya amik satu. Tq. ^_^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.