Penantian tu satu penyiksaan

Assalamualaikum...







Wah,blog sape ni?Semacam je meriah dia...

Azzah kembali berblogging.Lama kan tak update?Azzah memang suka tak update lama-lama(sigh)..Sebelom update banyak-banyak (sila jangan percaya),blog harus sangat lah ditukar baju,tukar cat segala..biaq mata teghiaaaaang...

Template ambik dari freebies nabila medan..ubah-ubah apa yang patut,jadi la macam ni..meriah kan?.Nak ikut blog dysha dan ccitak reti nak buat templat sendiri,terpaksalah cari freebies.

Semua azzah buat sendiri kecuali templat je..code asal dari nabila medan,so kredit to her.


Perasan tak kat sidebar dah ada top commentar..haaaa,jangan tak tau,yang rajin komen akan dapat hadiah.Hadiahnya percutian setiap hari ke rumah anda sendiri..jadi rajin-rajin la komen ye..:):)


Entry ni tak nak kongsi apa la sangat,cuma nak upkan madah femes ni,






seperti korang menunggu lama untuk azzah update kan?.tak pe la janji update jugak kan?.Bukan apa sangat,hari tu cpu buat hal,dah beli baru,baru la puas update..

Dah update blog lepas ni tunggu azzah blogwalking ye..kbai.





p/s:lama tak menaip,typo berlambak!














15 ulasan:

  1. cantikk! cantikk!! welcome kak! rindunya kak azzah! banyak citer jijah kak sejak akak xde..huhuhuhu

    BalasPadam
  2. yes ada hadiah untuk top commenter.. harus komen slalu

    BalasPadam
  3. pheeewwwiittt... comel nya template baru blog akak!!!

    rindu nk tgk doodle2 akak :)

    BalasPadam
  4. kembali berblog..igt sy termove awok dr blog list..rupanyaa awak x update..=_=

    BalasPadam
  5. welkam back azzah... suke2... ^_^
    ngan rupa baru ni.. baru best singgah

    BalasPadam
  6. decorate blog setelah lama bercuti..
    satu cara ygh baik untuk menaikkan mood berblog setelah lama menyepi sbnrnya^^

    BalasPadam
  7. kak azah, lama menunggu entri terbaru..hehe..cantik sangat blog nie

    BalasPadam
  8. memang lain, lama tak masuk sini...niza pun suka tukar2 template, tukar rupa blog. tak bosan sgt

    BalasPadam
  9. makin matang halaman ni tapi masih mengekalkan kecomelannya =)

    BalasPadam
  10. WELKEM BACK .. CUN LA TGOK DOODLE TU .. COMEI

    BalasPadam
  11. comelnya blog akak sekarang ni . saya dah lama tunggu akak tau . saya selalu tengok blog akak . tapi akak tak update pon :) tapi sekarang akak dah balik . YEY ! :D

    BalasPadam
  12. wah!!! semua dah tukar cat rumah... ni yang nak tukar jugak ni..huhu...sape free..tlg nieza buat...hahaha...

    azzah lukis pape pon sume comel... cayala azzah! ^-^

    BalasPadam
  13. nape comel comel sangat ni sis. beseri je. ^^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.