Apa ada dengan kopi

Assalamualaikum....




Apa tu?

ooooooo.....petua rupanya...




Cuba la.Azzah dah cuba gak tapi macam malas je nak gosok kopi tu kat tangan..Time teringat je buat..time tak teringat,pakai je losyen!



campaign image




16 ulasan:

  1. dah lma tak mnum kopi....kalau tak boleh gak try buat...=D

    BalasPadam
  2. hehe..sama lah dengan saya..time ingat je nak buat petua macam tu..

    BalasPadam
  3. mmg tu petua utk lembutkan tgn... tapi dah lama tak buat sbb lama dah tak minum kopi...huhu

    BalasPadam
  4. saya pun pakai losyen je... heee.... itu pun malas je selalunya...
    lama tak dtg sini... selamat hari raya azzah maaf zahir batin...

    BalasPadam
  5. saya suka pakai losyen je. takpun biar kasar sebab bila salam orang-orang tua, diorang akan tahu betapa rajinnya ke dapur.hehehheh

    BalasPadam
  6. wah..bgus tips nie, jimat losyen..

    BalasPadam
  7. banyak manfaatnya kopi nie.selain tu kopi juga dijadikan Sebagai ubat penyakit buang air besar berdarah.Menghilangkan dahaga dan dikatakan menimbulkan kebijaksanaan. :)

    BalasPadam
  8. pakai teh tak blh ke sis ??? tak mnum kopi lahh ..

    BalasPadam
  9. mujarab ke tips ni kak. sbb sy ni dah la pemalas nak pakai losyen yg lekit2 tu

    BalasPadam
  10. petua rupanya.. ingatkan ape td.. ehhe.. tul ke berkesan.. ngeee

    BalasPadam
  11. baru pertama kali hamba dengar tentang petua ni..terima kaish yer =)

    BalasPadam
  12. hehhe kdg2 nak buat petua camtu yg malas tu..padahal senang je kan..ngee

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.