Tempahan kad raya lagi

Assalamualaikum....


Kali ni dari customer tetap azzah,BELLDANDY..








Tak best la kan background putih jew..










Ni untuk cover timeline dia.Background azzah untuk hari raya sepesen je,ada rumah ada pelita,ada pelita mesti ada rumah.Tu tambah sikit pagar kayu,pelita pun ala2 punjut la katanya...


Nak tengok azzah punya design pulak?.Tunggu entry lepas ni.

Kbai.

6 ulasan:

  1. comel ! ni dia baru order ke dah lama ? yelah , sekarang ni dah tak sempat nak print & hantar dah ..

    BalasPadam
  2. Comel je kak azzah punya doodle ni :D

    BalasPadam
  3. alahai cumeynya. makin eksaited nak manyambut raya! haha

    BalasPadam
  4. comelnya doodle ni..slmt hari raya :)

    BalasPadam
  5. wah comelnye...macam real pulak doodle kann...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.