Selamat hari raya semua



Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Aidilfitri,maaf zahir dan batin...:D:D

p/s:mungkin design ni akan jadi kad raya untuk tahun depan..almaklum la design tahun lepas dah selamat jadi kad raya tahun ni..


SELAMAT HARI RAYA SEMUA DAN BERHATI-HATI MEMANDU.....

12 ulasan:

  1. Sungguh comel :D Melambai lambai gitu tudung kak azzah dek ditiup angin sepoi sepoi bahasa ^_^ Semoga sentiasa dilindungi Allah sepanjang perjalanan :D

    BalasPadam
  2. semoga selamat sampai ke kampung halaman..

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Raya ^_^

    p/s : baru je nak cadangkan jadikan kad raya design tu . hehe

    BalasPadam
  4. salam aidilfitri azzah!
    moga selamat tiba di kampung halaman. :D

    BalasPadam
  5. selamat hari raya juga kak Azzah. teringin nak bagi kad raya dekat kak Azzah , tapi hajat tak kesampaian sebab tak mampunak pergi pejabat pos . kalau pandai bawak kereta , dah lama hantar :)

    BalasPadam
  6. selamat hari raya..maaf zahir batin:D

    BalasPadam
  7. Selamat Hari raya!! fi ada jugak kad raya mai terjah blog fi mai :D

    BalasPadam
  8. Selamat hari raya azzah.... :) dneo raya kat hospital tahun ni.. malam raya dah dalam wad... sabar je la... huhu

    BalasPadam
  9. selamat hari raya azzah.. :p

    BalasPadam
  10. jemput join :)
    http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/08/happy-blogwalking.html

    BalasPadam
  11. Kak Azzah Thanks kad rayaa , kitaa adaa buad review sikit heee ;D

    http://applehijaulife.blogspot.com/2013/09/review-card-raya-d.html

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.