Sambungan review tempahan cinta muka buku

Assalamualaikum....


Sebelum ni kan Syafiqah dah tempah doodle cerita dia dengan tunang masa mula-mula kenal,lepas tu dia tempah lagi sambungan kisah cinta dia:






Ni sebelum digabungkan








eh,takkan tak ada dialog?


Taraaaaa...




Dan yang kedua,berlatarbelakangkan court tempat diorang first jumpa,





Masa ni nak isi borang peguambela/peguamcara sebab tu ada kertas putih tu..saja je azzah lukis.Dia nak background court tu azzah yang lukis...ok faing..saya redha melukisnya T_T.

Puas menggugel,terjumpa satu gambar yang menepati standard  la katanya..lepas tu azzah lukis la balik tapi tak lukis semua.Cukup lah bagi orang tahu itu Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur.


Syukur Alhamdulillah dia suka..setel satu kerja.

Kbai.

5 ulasan:

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.