Art trade-Maya Izara

Assalamualaikum.....





Siapakah si gojes ini?..Inilah tuan blog yang sebenarnya hoho..gojes tak kite?Gojes kan kan kan?

Ini sebenarnya art trade dengan MAYA.Berbakat besar adik kita ni,thumb ups adik.Jadi untuk tak mengecewakan mata sesiapa yang memandang,kite pun lukis la segojes mungkin..ni festime tau kita lukis cenggini..





owh..harap sudi menerima.Jom singgah blog MAYA.
Kbai.


8 ulasan:

  1. Comelnyaaaa....teringin juga nak buat doodle mcm ni, pernah cuba dan belajar tapi masa tak cukup. Mana nak masak, kemas rumah dll. Satu lagi buat ni kena bnyk sabar, tabiklah kat puan blog ni..hehe

    BalasPadam
  2. Doodle akk pun cmel je terima kasih sudi ber-arttrade dgn sye,hehe

    BalasPadam
  3. Comell ... pernah mencuba buat doodle ,tapii masa takda mood ,idea pulak ke laut ..sedihh :(

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.