Update tempahan lama dan baru

Assalamualaikum...


Sebelum ni ramai mintak azzah update pasal  tempahan doodle tapi azzah sebenarnya lebih suka update dalam page je.Tapi disebabkan rasa macam blog ni kurang meriah,azzah tayang beberapa tempahan tapi ownernya banyak azzah dah lupa.

Scroll sampai bawah ye..



































ni yang paling latest 





Amacam?berasap tak jari nak scroll sampai bawah?..Tak sangka pulak dengan hanya bermula dengan doodle-doodle lidi yang macam tak siap tu,azzah boleh lukis sebanyak ni.Sesiapa yang dah lama follow blog ni mesti tau doodle azzah macammana dulu kan?

Ada lagi yang belum siap,kalau nak tengok lagi banyak,boleh menge"like" page kite yew..

Kbai.


15 ulasan:

  1. Perghhh!!!!!!! nasib baik deno tak pengsan tengok doodle2 azzah ni.. memang sgt comel dan kratif! :)

    Idola deno dalam dunia doodle... AZZAHSAID :')

    BalasPadam
  2. Cantik2 doodle azah..sk tgk.. nt bt lh doodle pengantin..hehe..mesti sgt2 gojes :)

    BalasPadam
  3. waah comelnyaa semua. hm nak buat doodle comel mcm ni pun tak jadi :')

    BalasPadam
  4. tu dia...dah lama menyepi sekali muncul perghhh he3...suka semua tu ^^

    BalasPadam
  5. Subhanallah semuanya cantik cantik :D

    BalasPadam
  6. geramnya ngok sume doodle nih..
    comel-comel! :)

    BalasPadam
  7. arghh, semua cantik! ni yg jeles ni. bnya betul idea nk buat.

    BalasPadam
  8. comelnye... berkenan dengan stu doodle azzah ni... You Are THe BEST!

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.