Tempahan kad raya

Assalamualaikum...



Baru-baru ni azzah diminta designkan kad raya.Ok la kan,asalkan jangan suruh print sebab kad raya azzah sendiri pun blogger SHIDA yang printkan.Terimakasih shida.Nak harapkan sendiri print memang tak la.

Kad raya ni simple je azzah buat sebab dia nak cepat.








Background simple,cukup ada rumah kampung siap dengan lampu kelip-kelip dan tak lupa pelita seketul.

Bersama dengan tuan rumah sepasang suami isteri la sangat kan..






Ingin menempah?.Sila-sila.pm kat page..sempat lagi ke idok?.
Dan tak lupa kad raya kite,design tahun lepas sebab kite tak sempat nak buat baru..jadi yang hado je la buat tatapan..




Ingat nak buat GA,tapi malas pulak nak copy link blog orang,makanya azzah exchange dan bagi kat kawan-kawan bertuah.Maaf la simple sangat ye.


Kbai.




11 ulasan:

  1. ekeke.. somey sangat.. ^_^

    BalasPadam
  2. patutla macam kenal je design tu. dr sini rupanya.
    tahun ni saya dpt tak kad raya? :p

    BalasPadam
  3. TOLONG KLIK PADA BANNER > http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

    BalasPadam
  4. comel ! nak kad raya gak , kak ? hahah

    BalasPadam
  5. alaaalaa nk kad dr kak azzah hee

    BalasPadam
  6. comey2!!! deno hari tu buat spontan cepat2 sbb nak tempah ngan kak shida pun tergesa-gesa.. hasil pun tak memuaskan sgt, simple gila! azzah buat simple tapi cantik... jeless.... T_T

    p/s: dah pos kad raya^^

    BalasPadam
  7. unik n cantik kad rayanya.. :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.