Tempahan doodle cinta muka buku

Assalamualaikum...

Lama tak update kan?.Azzah bizi dengan keje dan jugak siapkan tempahan doodle.Tak pernah nak habis tempahan sebab sorang customer bukan satu je doodle dia nak tapi banyak.

Sebab tak nak blog yang satu ni terus menyepi dan tersepi,azzah nak update tempahan doodle yang baru siap.Doodle couple SYAFIQAH ni ada cerita disebaliknya.Dia mahu buat doodle cinta muka buku.Si lelaki add dan gegirl pun confius-confius siapa yang add dia.Lelaki tu bekerja di Afrika Selatan dan gegirl tu kat Malaysia.Sekarang dah bertunang dah,Alhamdulillah.

Nak tengok azzah describekan macammana?





Dan setelah digabungkan













Syukur sangat dia suka.
Pada yang nak tempah,PM azzah kat page.Tapi diingatkan harga yang azzah letak dalam blog adalah harga minima.Lagi banyak benda nak kena lukis,harga tinggi sikit.Harap maklum.

Kbai.








9 ulasan:

  1. wah.... jauh tu afrika selatan :) btw, comel doodle2 tu! mcm biasa, awesome! :)

    BalasPadam
  2. oh so cute lah! ku jatuh chenta ^_^

    BalasPadam
  3. omey..cute..muka yg girl,curious giler..haha

    BalasPadam
  4. hebat.. cute habis.. bendera tu yg owsome tu

    BalasPadam
  5. ok nak berangan sekejap tengok doodle ni he3..

    BalasPadam
  6. mber2 uni scya rmai mnx nk tmpah kt scya tp x brani nak amek haha x konfiden >.<

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.