Hupdate blog sambil menderma

Assalamualaikum,

Amboih lamanya kita tak hupadate,macam ingat-ingat lupa je ada sebuah belog..:D.Apapapun sekarang blog dah hupdate,tak kisahla entry apapun,asalkan hupdate.Tak de la pakat duk tanya-tanya lagi na.

Sebelum kita buat entry banyak-banyak(kononnya),dan sebagai pemanas dan pemanis bicara orang kata,sempat jugak azzah siapkan benda free ni,ala simple-simple je kan.Sementara menunggu line internet yang terhegeh-hegeh tu sempat jugak buat.Ni nama dia,"cover page  fesbuk kawaii terlampau free punya".






Sebenarnya ada lagi tapi sebab tak sabo sangat nak post,yang dua lagi tu kita buat part 2 la ye..Berkenan?sila-sila ambik buat atap FB..Enjoi!


20 ulasan:

  1. Balasan
    1. aah,sekrg hijau jd kegemaran..:)

      Padam
  2. macam kuih Sinchan mkn semalam..

    :)

    BalasPadam
  3. Comelnya..paling comel sekali yg kedua tuh..^^

    BalasPadam
  4. lama betol tak update . akhirnya :)

    BalasPadam
  5. buatla lagi warna pink pulak... hihi comel saye ambik :)

    BalasPadam
  6. yang second tu,super comelll,nak ambikk ngehngeh hehe..

    BalasPadam
  7. comel ! saya suka yang onigiri tu :3 akak nak onigiri tak ? meh saya tolong buatkan . kahkahkah

    BalasPadam
  8. pergh makin lama makin kawai fi tgk doodle azzah, fi pun da lama stop design2 doodle..ahaha..nk kena panaskan bdn blk sb FYP dah habis...bole laaa start mendodol start mendesign blk lps ni :D

    btw terbaek!!! :D

    BalasPadam
  9. tunggu entri dari sis.. yeay kembali.. hehe. comel sngat..

    BalasPadam
  10. wahaha comel²...ambik okeh!^^

    BalasPadam
  11. wah welcome back,azzah.lama betul menyepi.rindu sangat ur ohsem doodle ^^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.