Tempahan doodle

Assalamualaikum...

HEAD- RM 5





http://sayurlemak.blogspot.com/


HALF BODY-RM 8

http://sayurlemak.blogspot.com/
http://sayurlemak.blogspot.com/



FULL BODY DOODLE-RM10





COUPLE DOODLE-RM 20



COUPLE DOODLE AND BACKGROUND-RM 25










COVER TIMELINE dengan doodle + background




Bermula dari RM 15 dan ke atas,bergantung pada banyak mana doodle dan item yang dikehendaki.Semakin banyak item dan doodle,harga bertambah.




WARNA ARTLINE
Beritahu masa menempah kalau mahu,kalau tak bagitahu,azzah akan buat ikut selera azzah sendiri.






POSTCARD DOODLE





Postcard doodle-RM15







OTHERS(kawaii stuff) RM2 satu barang










Untuk menempah boleh la pm azzah kat fanpage dan bagi detail.Kat situ kita bole bawak berbincang.
Pembayaran buat masa sekarang melalui top up dulu.Contoh doodle terbaru dan commission terbaru boleh tengok di FANPAGE.



Kbai.

















Freebies doodle:Polkadot girl tengah hepy dapat mesej cinta dari boipren

Assalamualaikum...


Selamat pagi sabtu semua.Macam dah lama tak bagi freebies kan?.Kali ni nak bagi freebies doodle:Polkadot girl tengah hepy dapat mesej cinta dari boipren...ha,hambek kau tajuk..macam tajuk cerita kan..kan.:D


Sini dulu..






Doodle ni korang boleh edit macam-macam.Contoh untuk header:




Tengok,buat taram-taram pun jadik jugak header.Siapa-siapa url blog dia cik bakso,boleh ambik ye..


atau banner.




atau 

buat tab menu macam sayew...






Pendek kata buat la apa saja..disebabkan ni freebies,korang boleh crop dan edit ikut sukahati..kbai.

















Penantian tu satu penyiksaan

Assalamualaikum...







Wah,blog sape ni?Semacam je meriah dia...

Azzah kembali berblogging.Lama kan tak update?Azzah memang suka tak update lama-lama(sigh)..Sebelom update banyak-banyak (sila jangan percaya),blog harus sangat lah ditukar baju,tukar cat segala..biaq mata teghiaaaaang...

Template ambik dari freebies nabila medan..ubah-ubah apa yang patut,jadi la macam ni..meriah kan?.Nak ikut blog dysha dan ccitak reti nak buat templat sendiri,terpaksalah cari freebies.

Semua azzah buat sendiri kecuali templat je..code asal dari nabila medan,so kredit to her.


Perasan tak kat sidebar dah ada top commentar..haaaa,jangan tak tau,yang rajin komen akan dapat hadiah.Hadiahnya percutian setiap hari ke rumah anda sendiri..jadi rajin-rajin la komen ye..:):)


Entry ni tak nak kongsi apa la sangat,cuma nak upkan madah femes ni,






seperti korang menunggu lama untuk azzah update kan?.tak pe la janji update jugak kan?.Bukan apa sangat,hari tu cpu buat hal,dah beli baru,baru la puas update..

Dah update blog lepas ni tunggu azzah blogwalking ye..kbai.





p/s:lama tak menaip,typo berlambak!














Camera tersembunyi

Assalamualaikum...


Ni azzah ada benda menarik nak kongsi dengan korang.Memang menarik la bagi peminat tucen..


Cooper, the Cat PhotographerCooper, a normal house cat from Seattle, has recently become one of the world’s most talked-about photographers after his owners tied a timer-controlled camera around his neck, which takes snaps of his day-to-day adventures.
His brilliant career began last year, when his owners, Michael and Deirdre Cross decided to attach the tiny camera in order to answer the question that plagues all cat owners – “where does my cat go all day?” It started out as a fun geography experiment, but when Cooper came home the first day, and they saw the amazing photos they were completely blown away. Michael and Deirdre realized it wasn’t about where their furry pet went all day, but about how beautiful and lush their neighborhood looked from a feline’s perspective.
The mini camera around Cooper’s neck takes photos every two minutes, revealing everything that he sees. Whether it catches other cats, one of his many hiding places, his owners, or the big blue sky, the camera revealed some pretty amazing shots and practically made Cooper a star. It also helped his owners understand more about their pet, for example, they noticed Cooper spent a lot of time looking at the back door, and realized a lot of his time was spent looking for a way to get inside. So they got a cat flap and noticed he was much happier.


Baca lagi kat SINI.

Ni la tucennya..




Comelnya,macam muka Naneng kat umah.Tengok camera kat leher dia..ntah dia tau tak tu camera..hi..hi..


Benda yang dia tengok setiap hari:





Celah pasu bunga mengadap pintu rumah..mesti dia tengah tunggu tuan dia panggil makan..






Tengah usha gegirl yang super hot.Dapat gak ambik gambar gegirl hot ni,boleh letak kat pesbuk..Ni bawah kete kan?Tucen memang suka ambik angin bawah kete.


Tengok,tucen lagi hebat ambik gambar kan?


Kenapa pulak azzah minat nak share cerita ni?.Sebenarnya cerita ni buat azzah teringat masa sekolah rendah dulu.Sebab kucen-kucen jantan kat umah selalu je jalan jauh-jauh dan tak balik-balik,kita ni dah la risau dia tak makan ke,sesat ke..
Masa tu mula la terfikir,alangkah syoknya kalau azzah dapat pasang camera kat dalam mata kucen tu,diulang,PASANG CAMERA KAT DALAM MATA KUCEN,tinggi tul imaginasi masa tu.

Konon-konon kat umah,azzah boleh pantau la dia pergi mana melalui tv..jadi senang nak  pergi cari dia kan?.


Tak mustahil boleh buat macam tu kan zaman sekarang?.Eh,terpanjang pulak cerita.

Akhir kata,siapa nak bagi azzah modal beli camera tersembunyi yang boleh dipasang kat dalam mata kucing?.heh..heh..































Tutorial reblog di tumblr

Assalamualaikum...


Tutorial ni atas permintaan Afifah yang baru buat tumblr tapi tak jelas cara -cara nak godek tumblr tu..semalam azzah ada edit tumblr dia,so hari ni dia mintak ajar macam mana nak post gambar.Dalam ertikata lain REBLOG.


Senang je..pastikan kita dah follow tumblr orang lain dulu,baru dashboard kita akan penuh dengan gambar dan quote yang kita suka.

Mana nak cari tumblr menarik?.Korang bole cari kat tempat yang azzah bolatkan kat bawah ni.




Kadang-kadang tumblr sendiri akan suggest kita follow tumblr-tumblr..rajin-rajin la click link tu.


Dah follow,automatik dashboard kita akan ada post dia.Nak reblog pulak,


Click REBLOG


Click reblog post.




Kalau nak senang(azzah selalu buat sebab malas nak click-click banyak kali,azzah cuma tekan serentak "Alt"dan lambang reblog tu:

Otomatik lambang reblog tu akan terpadam,maknanya dah reblog.

Settle hal reblog.Sekarang cam mana kita nak post gambar/doodle/ayat-ayat cinta.


Kat situ bole pilih.Boleh faham kan?Senang je..


Selamat mencoba..





















Apa ada dengan kopi

Assalamualaikum....




Apa tu?

ooooooo.....petua rupanya...




Cuba la.Azzah dah cuba gak tapi macam malas je nak gosok kopi tu kat tangan..Time teringat je buat..time tak teringat,pakai je losyen!



campaign image




Ar trade untuk Munirah

Assalamualaikum...


Dari MUNIRAH










Sebab ni yang last art trade dengan azzah,azzah bagi doodle personal punya..hope Munirah terima:









Siapa lagi nak art trade?

P/S:Sikit masa lagi azzah akan ambik tempahan doodle..sekarang tengah buat katalog doodle.Pada yang berniat nak tempah,sila kumpul duit dari sekarang..:D






Diet!

Assalamualaikum...



Bulan depan la diet..:)

campaign image

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.