Blog kena hack lagi?

Assalamualaikum....



















Oh..tercapslock rupanya.Ni la akibat kretip sangat konon takut ada orang nak hack,sampai letak password  bercampor nombor dengan huruf banyak-banyak biar orang keliru ..dah tu tak terperasan caplock..kretip sangat la kan?








19 ulasan:

  1. Hah.... Kretip sgt lagi... Hheee.... Pas tu lupa....

    BalasPadam
  2. hihihi..kelakar lah sis azzah ni >.<

    BalasPadam
  3. hahaha.. lawak je. hehe.. tpi skrg ni mmg musim rmai org kena hack :)

    BalasPadam
  4. hahahaha..klaka lah kak azzah ni.. :)

    BalasPadam
  5. hahaha sabar jelah... takut org hack padahal sendiri yg lupa tak ingat. kihkihkih

    BalasPadam
  6. ahahaha...lawok je la..sy paling mengelabah cmtu..sign in x masuk2 rupanya email blog perniagaan sy..sabo je laXD

    BalasPadam
  7. haha..sya pun selalu jugak camtu..

    BalasPadam
  8. suspen je kan....hehee.secure betul tu huruf besar kecik semua ada.

    BalasPadam
  9. hehehehe..kak azzah ni..gabra atas kesilapan capslock rupenya..

    BalasPadam
  10. <-- selalu x ingat password.. sbb bnyak sngat emel dan daftar mende ntahape2 (game)

    BalasPadam
  11. haha kreatif benor.. sy punya password biasa2 je..

    BalasPadam
  12. penah gak x dpt bukak.. tpaksa bg no phone utk reset balik.. ermmm

    BalasPadam
  13. Niza pun pernah macam tu....tak perasan tercaps lock...haha. mesti cemas kan

    BalasPadam
  14. hahahaha... pernah macam ni gak... tak dpt sign in... rupa2 capslock.. ;p

    BalasPadam
  15. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    BalasPadam
  16. kata blogger glemer kan,kena la berjaga2 hehehe (^_^)

    BalasPadam
  17. zira punye aritu pun kena hack jugakt. sib bek dapat balek bolg ni hehehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.