Tukar dashboard tumblr dan kulit FB yang cool

Assalamualaikum....

Tengok apa azzah jumpa..


Fesbuk

Kulit fesbuk ala twitter der..tadi godek-godek tumblr,terjumpa website alah ni..try-try dapat gak install.

Kat bawah lak tumblr..



















                                                                         
SEBELUM





SELEPAS










Cool kan?Nak tengok benda cool lagi?



Dashboard one direction!




Justin icon


kpop dasboard
tumblr logo
tumblr login





doodle icons



Tumblr user boleh tukar dashboard yang biru tu kepada dasboard yang teramat la cool.Bukan je dasboard tumblr boleh tukar tapi icon dan logo pun boleh tukar.Ada macam-macam pesen korang boleh tukar..Just install tapi untuk pengguna chrome sahaja..Memang la orang lain tak nampak tapi kan lagi tenang hari kita kalau dapat tengok dashboard yang cantik.






Nak jugak?Korang boleh click website  INI dan pilih yang mana berkenan.


Selamat BERTUKAR!







 
 
 


8 ulasan:

  1. ala, kalau orang lain boleh tengok kan lagi cool :)

    BalasPadam
  2. macam best jerrr :D nak try jugak lah~ hehehe

    BalasPadam
  3. Color biru comel,jelez sy :D

    BalasPadam
  4. Azzah : tehaa da cuba jom tengok dan komen http://tehaalarh.blogspot.com/2012/04/design-fb-yg-cool-tutorial.html

    BalasPadam
  5. wah... cutenya...
    thanks for sharing kak :)
    nk try jugak lah...

    BalasPadam
  6. wah ~lawa lol fb ..nk try :)
    thanks for sharing

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.