Doodle dengan SAI

Assalamualaikum.....

Tak tau nak update apa,meh tengok azzah lukis doodle dengan Paint Tool SAI..Rasa macam tersuka pula lukis pakai software ni..asal Aman tido je,bukak pc terus lukis..







Try buat bayang-bayang tapi tak letak quote apa-apa.




Ni kali kedua lukis.. terus cari quote letak dalam tumblr..


Thanx to MYRA AZRAFF,dengan tutorial dia lah dah reti buat doodle ala-ala kawaii.







14 ulasan:

  1. bestkan paint tol sai ni sis ! ^_^

    BalasPadam
  2. comel nyaaaa... sy suka la doodle2 akak!!! :)

    BalasPadam
  3. waaaaaaaaaaaaaaaa, terornya. boleh lukis untuk shiema satu lah kan ? (:

    BalasPadam
  4. nak try la bila ada masa free nnt. teringin lama dh. tgk dudel azah semua comey2.

    BalasPadam
  5. comel. akak ni kreatip betul la

    BalasPadam
  6. nampak lagi comel lukisan kak azzah :)

    software tuh download free ke akak?

    BalasPadam
  7. tak pernah buat doodle ni. teringin :)

    BalasPadam
  8. bstkan guna paint tools sai..hehhe..cantik lukisan awk..

    BalasPadam
  9. ohsem!comel2 la akak buat..ade quote makin best je tengok doodle2 tu :D

    BalasPadam
  10. wahh dah pandai quote2 dh skrg :D

    BalasPadam
  11. ain sofeware jer ada..tp tataw nk guna cane..hehe

    BalasPadam
  12. comel. zira first time wat adek kate buruk -.-"

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.