Tak de rotan,akar pun boleh la,janji hado!

Assalamualaikum ....


Rindunya nak melukis..tau kenapa azzah dah tak melukis doodle macam dulu?

Sekarang dah pakai pc,semua software melukis ada dalam laptop..cik abang pergi format laptop,terus ilang software-software melukis azzah.Nak download balik dah tak boleh..

Pc zaman batu ni pulak susah beno nak download software apa-apa..tapi tengok you tube laju pulak..gila social kot pc ni.
Sebab gian sangat nak lukis doodle,habis semua tutorial doodle kat google azzah selongkar.Konon nak lukis pakai phoptoshop cs5 (tak nak yang cikai..memilih.tak padan dengan pc zaman batu..buweek).tapi hampa..dah download,nak lukis pulak tak reti..banyak beno function dia..surrender ah!

Pikir punya pikir,try sekali lagi download paint.net..hampa lagi..last-last download paint tool sai..Dulu memang pernah cuba lukis guna paint tool sai tapi rasa lambat dan leceh,layer-layer bagai..tak macam paint.net..senang..nak buat header transparent pun laju je..dah tak dapat download,redha je la.

Kali ni selongkar lagi tutorial paint tool sai..dalam belog myra ada....


                                             tapi



                                              tapi



















                                                     tapi











hanya mampu lukis mata je..

sob..sob..


11 ulasan:

  1. ala2,cian..download SAI..mesti comel

    BalasPadam
  2. patut la lama x nmpk doodle yg comel2 kat blog azzah...jgn sedih2..selamat berjaya mendoodle semula..^__^

    BalasPadam
  3. hohohoho ptt dh lama xtgk entry doodles kt blog akak heheee

    BalasPadam
  4. ala tak best la camtuh.. nape akak tak save kat pendrive ke software tu..huhuhu

    BalasPadam
  5. hehehehe...sweet la Azzah ni!
    lukis mata pun jadi lah...
    sabar tau, jgn sedih, pasti de penyelesaiannya... moga dpt doodle kembali, heeee~

    BalasPadam
  6. olololo.. sian kak azzah. dpt lukis mata pun ok dah kak :)

    BalasPadam
  7. alolololo siannya dia.. takpe takpe.. mata pun okey jugak :P

    BalasPadam
  8. ala...lukis mata pun comel jgk..hihi..teruskan usaha anda :)

    BalasPadam
  9. alaa sedihnye,,huu

    sabar ya.

    siyes mata tu pon dah comel

    ^^

    BalasPadam
  10. percayalah, SAI lagi ohsem dan mudah sebenarnya. cuma perlu biasakan diri.
    tapi nak wat transparent takleh la, kena edit dlm photoshop :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.