Jarak kita

Assalamualaikum...



Azzah tahu dah jarang update blog dan blogwalking,malas sebenarnya..ombak malas kata abang joni.Kesian kat korang yang datang tapi dapat baca cite basi..maaf banyak-banyak.Aura malas selalu datang la..kalau malas azzah akan update benda kat bawah ni:









Ni theme lama,theme baru ntah hapa-hapa edit..nuffnang pun senget..Gila addict dengan ni.Asal online je,tumblr dulu dicari..followers tumblr pun cepat benar naik,tak promote pun ramai datang..tu yang buat tumblr ni jadi best..


Rasa nak delete je blog tapi tak sanggup pulak..dengan blog la azzah kenal apa tu tumblr,doodle dakwah dan macam-macam lagi..apa pun blog still jadi keutamaan..lagipun beberapa lama tak update ada ramai pulak yang tanya pasal tutorial dan tumblr..ok nanti azzah siapkan entry..

Apa pun,walau kita berjarak tapi hati kita bisa didekatkan dengan Tuhan yang sama..tak kira mana pun kita berada..kan..kan..kan?..tak update pun kita tak berjarak kan..kan..kan?















16 ulasan:

  1. @nuyui a.k.a miss YUI

    tau tak pe yui..tak serancak dulu kan?

    BalasPadam
  2. tak pernah try tumblr..huhu

    BalasPadam
  3. saya pun dah jaarng nk update blog..kdg2 post entry merapu meraban...nnt readers cepat bosan lak

    BalasPadam
  4. kadang-kadang memang mood malas suka melanda diri kita kan...hikhikhik

    BalasPadam
  5. jgn buang blog..
    jarak jauh takpaaa jnji hati dekat :)

    BalasPadam
  6. Shiema pon dah makin bosan berblog. tapi kuatkan semangat ntuk terus berdakwah (:

    BalasPadam
  7. kdg2 mood pon ke laut gak sis.. ape2 pon rindu sis!

    BalasPadam
  8. betol tu kak...
    hubungan dengan Tuhan mendekatkan hubungan kita sesama hambaNya...
    :)

    BalasPadam
  9. sbb tuhan lebih dekat dengan kita.. :)

    BalasPadam
  10. update sikit pun dah cukup untuk mendekatkan jarak kita :)

    BalasPadam
  11. haha suha pon dh lama xngapdete (^_^)

    BalasPadam
  12. takyah le delete blog... update bila nak update... tak perlu paksa diri...

    BalasPadam
  13. blog ni takyah la delete..mcm syg je..dah maju benor dan ramai plak followers nya pun kan.

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.