Tutorial makeup-letak blusher di muka

Assalamualaikum...













Start color keseluruhan wajah dengan warna cerah.






Ambik color merah untuk blusher..ni letak comot-comot je..mesti yang pandai makeup lebih terer letak blusher.Azzah jarang pakai blusher..tu yang comot.











Dengan tool air brush kat SAI,bukan boleh letak blusher je..macam-macam bayang boleh buat ikut kretibiti anda tapi kat muka doodle je la..muahehe..


P/S:cakap je la tutorial doodle kan..:)





11 ulasan:

  1. hehe.. waaa.. doodle adira.. comel gitu.. pakai blushing <3

    BalasPadam
  2. heeeeeeee... doodle pn main mekap2 jugak kan...
    doodle akak selalu comellll :)

    BalasPadam
  3. comel gile doodle akak buat.. hehe background blog ni pun cantik.. terer la

    BalasPadam
  4. yay yay..dah comel..ade blusher :DD

    BalasPadam
  5. kalo niza yg buat lagi comot entah rosak terusss..

    BalasPadam
  6. salam perkenalan :)

    bgus la tutorial nie.. sy selalu gne corel painter n photoshop. pas bce tutorial nie baru tau sai nie bgus utk drawing/doodling sbb die ringan n yg paling penting ada stabilizer tool. keep up goodwork!
    thanks! :)
    http://ceritalahlagi.blogspot.com

    BalasPadam
  7. xla macam anjelin tan hikhik ;p

    BalasPadam
  8. kak..cmne nak buang background blkg doodle tu klu gune PaintTool Sai??

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.