Kalau rindu suami buat cam ni

Assalamualaikum....

Ni petua/tips kalau suami kita berjauhan atau suami selalu outstation macam azzah..




Menjadi




Baju tido azzah bila suami outstation..Walaupun boleh angkut Aman tido kat sebelah,tetap tak sama bila encik abang tak ada kat sebelah,,hrmm..gatai!

Tips ni untuk suami isteri je kot tapi rasanya orang belum kawen pun lagi advance bab-bab share baju atau hak milik bersama ni..wink..wink!

Sekian.








10 ulasan:

  1. awwww so suweett. kahwin nnt nk buat mcm tu la. hehe :D

    BalasPadam
  2. huhuhu dengan baju jelah dpt pelepas rindu,bau buat suami..rindunya...huhuhu

    BalasPadam
  3. salam kak azzah...dah lama tak komen blog akak..hueww3.. :3

    "tapi rasanya orang belum kawen pun lagi advance bab-bab share baju atau hak milik bersama ni..wink..wink!"

    mendalam maksud tu...haha

    BalasPadam
  4. kih3.boleh pulak.boleh try ni nanti dah kawin.haha

    BalasPadam
  5. sya ada bt gak tp skrng bli mnyaKk wangi yg sma bau dgn somi...

    BalasPadam
  6. duit pon boleh share jugak....

    haha

    BalasPadam
  7. dulu kita selalu buat macam ni bila rindu dekat bf kita.. baju tu masih ade lagi.. huhu

    BalasPadam
  8. kak skg gf-bf pun ade je wat cmtu..mbr zira rmai yg bt cm akk. hehe

    BalasPadam
  9. sweetttt. same lah cume kite tmbah satu lagi, bantal busuk hubby. hehe.

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.