Hadiah dudel dari bloggers

Assalamualaikum....

Tak tau apa motif lukis gambar ni..






Baru hari ni teringat nak bukak blog..sekali check kat shoutbox,LINDA ada bagi adiah..Sebenarnya sebelum ni ada sorang lagi bloggers bagi adiah sebab azzah dah ajar serba sikit pasal doodle..dah 2 minggu kot dia bagi hadiah ni tapi belum sempat buat entry..Nak tengok?







Dari TIRIA


Suka sebab dia lukis kucing..azzah memang suka kucing,kalau tak caye,ce try pi tumblr azzah..suka reblog gambar tucen tau..:)




dan ni dari LINDA:





Pandai dia buat gif..comel sangat doodle dia..loike....thanx pada LINDA dan tyra..Ada yang nak bagi doodle lagi tak?

P/S:Tak bole nak taip lama-lama,tak sehat.




11 ulasan:

  1. alolo comelnya dudel... untung azzah dpt dudel..hehehe

    BalasPadam
  2. cantik sis.. nasib la jijah xreti lukis doodle.. kalau tak dah hadiahkan juga untuk baby sis :P

    BalasPadam
  3. wahhh kreatifnya dorang ni.. teringin la pulak nak dpt mcm ni.. hehe

    kak, cepat2 sihat okey.

    BalasPadam
  4. wow. bleh bergerak tuu
    *lama x buat art trade

    BalasPadam
  5. alahai.. comel nya! rehat yer kak..

    BalasPadam
  6. wow..cantik. pandai dah depa. saya ni bila nak mula ntah??

    BalasPadam
  7. sis cuba buat social icon pny doodle. mst comel. ehhee.

    BalasPadam
  8. muaahh! hahaha comel je katun tu bgi love..

    BalasPadam
  9. comel gila yang gambar gif tu.. yg atas tu pun apa kurangnya.. untung2.. :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.