Berak face?

Assalamualaikum......






Wondering macam mana rupa "berak face"?

Macam ni ke?







ataupun camni....




ni full punya,atau pun malaysian panggil mulut itik atau pose nak terkucil..








Ada satu lagi tweet yang kelaka.








He..he..he..kesian kan?




P/S:motif?Twitter tempat cari idea,right?


Tweet credit:HERE
RESORTS WORLD GENTING:RM48 nett per night jew..


















16 ulasan:

  1. hekhekhek lawok beno muka 'berak' face tu hikhik

    BalasPadam
  2. kalau berak pun smpi nak ambik gambar..parah sgt.

    BalasPadam
  3. huh... macam tu ke rupa berak face?? nak tergelak pon ada.... jom kita create berak face kita sendiri, ade bran... l.o.l

    Contest:Nur Diana's Collections: Give Away

    BalasPadam
  4. kalau msred nye berak face cute je... hhee

    BalasPadam
  5. nak terkucil tp still nmpk cumil

    BalasPadam
  6. nanti tikah berak, nak ambil gambar la. hahaha

    BalasPadam
  7. mcm nak TERBERAK gak la ea azzah???? hahaha teruk benor bdk2 zmn skg.. =P






    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  8. budak budak selalu mcm tuu..nguhuhuhu

    BalasPadam
  9. asal teran, tu lah muke berak kita :p

    BalasPadam
  10. nnti dah matang sket bru kelam kabut delete blik gmbar pelik2 camtu :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.