Wonderfull mustache(freebies)

Assalamualaikum...

Sementara tunggu cik abang balik,azzah ada buat benda ni.Ni azzah namakan Wonderfull Mustache.

Menggodanya misai dia,mana dapat?





















Comel tak?Ni buat sendiri tau..transparent lepas tu cari background..Mustache ni azzah bagi free je..Kat bawah ni pulak azzah buat gif.



Boleh letak kat sidebar.Idea azzah dapat secara tak sengaja dalam tumblr..kalau korang nak ambik,right click je,copy image url ye.Komen sikit bila dah ambik,tak ambik pun boleh komen jugak..


Sekian.

Credit
Background-google
Image-google



31 ulasan:

  1. sya bru pas edit blog n gmbr pasal mustache gak.. kbetulan pulok:))

    BalasPadam
  2. semua cumel2 belaka sis..colourful gitu :)

    BalasPadam
  3. amboiii..comelnya misai tu/..hehehe

    BalasPadam
  4. pandai dan sangat rajin..jeles nih..:)


    new entry : Cash out Churpchurp RM1117 kali ke dua

    http://www.nornadiah.com/2012/05/cash-out-churpchurp-rm1117-kali-ke-dua.html

    BalasPadam
  5. err.. skang ni ramai plak pompuan minat mustache camni. pelik haha

    BalasPadam
  6. salam...blogwalking dekat sini..dah lama tak drop comment kat blog sis azzah..rindu... :') hehe...

    BalasPadam
  7. niza ada mustache ori...hehe

    BalasPadam
  8. ade2 jer azzah nie..hehhe...cumil misai tu tp saya geli la ^___^

    BalasPadam
  9. haii haii haii...

    dah lama x jenguk sini, azah dah bersalin ke blom?

    BalasPadam
  10. mcm gmbr inspektor dlm gerak khas tu je. haha

    BalasPadam
  11. hai akak... macam mana akak buat gif tu??? :)

    BalasPadam
  12. comelnyaa mustache yg akak buat :3 saya amek satu ea, thanks :)

    BalasPadam
  13. lama tak singgah sini..makin lawa blog azzah... ^__^

    BalasPadam
  14. amek satu ye, hehe, btw cntikla pulak,

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.