Volume tv

Assalamualaikum....










Selalu kan jadi macam ni?..time drama/movie selow je volume..sampai habis volume kat remote tapi bila tang iklan,GUNG!,pecah telinga.





17 ulasan:

  1. dah lama perasan.. masa iklan sikit punya kuat.. kalau terlupa nak standby, bergema dalam umah.. :(

    BalasPadam
  2. tu la..pelik kan??
    lagi2 tv7..tak caya cer buka sekarang..kejap kuat kejap slow bunyi nya..depa yang kerja kat tv tu tak perasan ka>>hahah

    BalasPadam
  3. selalu dh jd cm tuh hahha...heran betoi la kan hikhikhik

    BalasPadam
  4. betul tu sis... bingit telinga bila iklan.. ni bukan tv kita bermasalah ni..

    BalasPadam
  5. sokong sgt sgt1 bila time iklan rasa nk meletop gegendang telinga ni.

    BalasPadam
  6. dan mak saya dari belakang jerit "woi tv tu!!. pelan sikit.

    BalasPadam
  7. slalunya kalau remote tv ni mak je yg pegang..so x berpeluang nak adjust volume..hahhahaha

    BalasPadam
  8. yea.. memang selalu jadi macam tu.. sabar jela..

    BalasPadam
  9. klu tv kat umah niza tv8 paling kuat..tak sama volume dgn channel lain...

    BalasPadam
  10. ha ha ha..betul2 setuju kat rumah sm pon macam tu...iklan punnya volume kuat giler..bila time cerita slow ja..sampai abis lah volume naikkn..

    BalasPadam
  11. itu memang setting di penyiaran.... haha!

    BalasPadam
  12. tak paham kan? remote kene sentiasa ad akat tangan....hhheee

    BalasPadam
  13. betul la tu..mmg selalu kena gitu..nape ek?

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.