Doodler feveret

Assalamualaikum....






bukan awak la...













v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v








Argh...SHADA like post azzah!..i sukew your doodle tau,shada.



Dulu tak tau shada ni sapa,sekali hari tu ingat nak buka you tube cari lagu Aliff Satar,Lelaki seperti aku.Dalam video yang ada,video shada yang paling teratas dan paaaaling menarik ati:


















Cute sangat kan?Cuba korang pi ke belog SHADA dan klik older post..serius kelaka..tengok header dia pun boleh gelak sorang-sorang..


Sekian.

12 ulasan:

  1. bru tau pasl shada.. p terjah blog beliau

    BalasPadam
  2. ok memang comey doodle dia... jelesnya org pandai buat doodle ni...

    BalasPadam
  3. comeynya doodles ni... done follow - Noob

    BalasPadam
  4. alahai comelnye..

    nak pergi tengoklah shada ni. tak pernah tahu pun pasal dia..hehe

    BalasPadam
  5. omaiii azzah, awak buat kte gelak sorang sorang ni.malunya! hee ;D

    BalasPadam
  6. wah mmg kreatif!saya dh terjah dan follow blog shada ^^

    BalasPadam
  7. lucu nyer video nie....nice song

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.