Dunia kanak-kanak

Assalamualaikum....










Bertuahnya budak-budak zaman sekarang....Life dulu kalau mak suruh masuk bilik,hanya buku,buku,buku dan buku je..dah boring baca buku,tido tapi tu normal la kan..













17 ulasan:

  1. btul..sy hbs form5 br dpt tlpn..lptop hbs dip br dpt...huhu..tu yg jd bljr2..bgus jgk...klu dpt brg2 mcm atas ni, mmg xbljr ler sy...hihi

    BalasPadam
  2. Dulu lain, sekarang lain...
    depan2 nu taktau la cemana..makin canggih lagi kot

    BalasPadam
  3. zaman berubah , orang pun berubah lar jgak .. memang untung sangat orang zaman sekarang nih ..

    BalasPadam
  4. budak 4 tahun pun boleh pulak sesuka hati main ipad. ni gua geram.

    BalasPadam
  5. kanak2 skrg mmg bertuah . haihh ;D

    BalasPadam
  6. msred dulu mak swoh masuk bilik baca buku msred tido...hhheeee

    BalasPadam
  7. zaman teknologi kan kak. semua dh canggih. mampu tgok je budak budak main benda benda canggih skrg.

    BalasPadam
  8. betul tu sis.. tapi buat dajal juga dalam buku sekolah tu ada buku majalah.. hahahaha

    BalasPadam
  9. susah untuk kata apa2 pada zaman sekarang ni

    BalasPadam
  10. tapi kalau saya dulu, zaman gameboy meriah. so saya main tu smpai pengsan yakni tidur.. hehe

    BalasPadam
  11. sekarang.. "Keluar dari bilik!!! Asyik mengadap laptop ja".. kan kan kan?

    BalasPadam
  12. terlalu byk cabaran buat budak2 zaman skrg........teknologi boleh membuatkan mereka terlalu leka

    BalasPadam
  13. aku dulu main myspace je. tu pun jarang-jarang bukak sebab kena p cc. dunia dah maju.

    BalasPadam
  14. mai dh besar pun bilik takde tv lg..huhu...untunglah merekaaa

    BalasPadam
  15. untung budak budak sekarang.. XD

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.