Hakikat sebuah henpon baru

Assalamualaikum...
























25 ulasan:

  1. terpijak pun biasa je...
    terhentak tertindih time tido pun ok bila dh msuk bulan ke-5 tu haha

    BalasPadam
  2. hahahaha.. biasa la tuh...

    BalasPadam
  3. haha...cute je:)tp ada betunye jugak....

    BalasPadam
  4. huhu...tercampak terburai pun selalu..

    BalasPadam
  5. hahaha.hp baru cpt hbs bateri,sakit hati.last2 xguna..

    baik guna hp itam putih,bateri thn lama ooo.

    BalasPadam
  6. hehehe betul la hakikat henpon tu..wani pun kdg2 cm tuh ekekeke

    BalasPadam
  7. mmg tepat sekali...hp saya nie dah baper kali terhempas mujur hp jenis besi waja...calar 2 sikit jer

    BalasPadam
  8. heheheh..awal2 je r bersemangat jaga kan?

    BalasPadam
  9. heheheh..awal2 je r bersemangat jaga kan?

    BalasPadam
  10. hahaa..mula2 je xcted.lama2 xheran dah...;p

    BalasPadam
  11. Saya ritu belum sebulan pun beli hp dah jatuh atas jalan tar.... Tercedera sudah.... Napa la kita camtu ?

    BalasPadam
  12. tu belum yg tlepas jtuh tangga lagi...berkecai..hihi

    BalasPadam
  13. Hahahaha...btul3...macam nilah nasib hp...

    BalasPadam
  14. hahhaha..betol2...jatuh pun leh buat tak taw je, sib baik tahan lasak, kalau tak mmg lgkup arr.

    BalasPadam
  15. jom pkai iphone 4s sumpah msti jaga elok2.

    BalasPadam
  16. biasalah tu.. tapi bukan campak.. cuma jatuh je.. kuikuikui

    BalasPadam
  17. klu jatuh pun cm takda perasaan haha

    BalasPadam
  18. saya masuk 2 tahun baru berani campak2..
    ekekekek

    BalasPadam
  19. bkn fon baru je,,rasanya semua benda baru akan dibuat bgitu..haha~

    BalasPadam
  20. erkkk
    saye x gitu la..
    saye jge leklok even dh lme pn..
    hihih

    BalasPadam
  21. nak kne tuka hempon baru kalau macam tu..hehe

    BalasPadam
  22. nak kne tuka hempon baru kalau macam tu..hehe

    BalasPadam
  23. baru beli nak masuk poket pun takut takut... dah lama lama, hambik kau, calo balo pon dah tak kisah.. koh koh koh

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.