Sidebar saya kosong,sapa nak masuk bloglist?

Assalamualaikum...










Taraa..dari semalam azzah private belog sebab nak edit cikai-cikai blog ni..dah edit dan tukar templat,habis ilang semua bloglist lama..tinggal bloglist doodler je.Tapi jangan bimbang,bloglist lama akan azzah masukkan sat lagi..kawan-kawan semua tu..mana boleh buang terus..nanti diaorang melajuk.

Tapi azzah jugak akan masukkan bloglist baru,sapa nak masuk blog dia kat sidebar?.Komen sambil letak link belog ye..(ada ke yang nak?)

Bukan blog je edit,tumblr pun edit habis..pink-pink gitew..dah lama dah nak merahjambukan tumblr,asyik kelabu asap je..sekali-sekala haruslah diayukan..kan..kan..kan?



Kali ni puas hati sebab reti letak nuffnang kat sidebar..memang puas hati.

Okay pada yang nak blog dia masuk kat sidebar azzah,komen sini dan letak link ye..Insyaallah azzah akan selalu komen entry dia..

Sekian.


UPDATE-DAH TUTUP!TERIMAKASIH





40 ulasan:

  1. blog dah di renovate..catik!!

    BalasPadam
  2. amboi.. cantik nya blog awk.. hehe :D
    Comel gituu :D

    BalasPadam
  3. makin sweet la blog sis ni.. patut la tadi masuk xleh...rupanya makeover blog baru..hehee

    BalasPadam
  4. cooommelllnyer.nak blog cam kak azzah jgak.tp sye xreti buat T_T

    BalasPadam
  5. akak,,... aja saye plis... :) nice blog!

    BalasPadam
  6. akak.. nice blog! sy ske tgk.. hew2.. :) ajarkn sy bole?

    BalasPadam
  7. nak3 :D hehe..
    Hana akn masukkan link blog Azzah jugak.. hehe :D
    http://haruno-hana.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. dah semakin gegurl blog nih haha

    BalasPadam
  9. comel nye blog.. ayu gitu.. nak jugak. masukkan link blog Sarah ok.
    http://sararose-93.blogspot.com/

    hehe

    BalasPadam
  10. Wah, blog dah bertambah cantik.

    http://budakshumort.blogspot.com

    BalasPadam
  11. comel nye blog! suke sangat !
    nak tersenarai jugak boleh :3

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com
    done follow u :)

    BalasPadam
  12. sejuk mata tgk blog azzah tp mcm kurang jer selalunyer ader doodle kt header tu

    http://azumylini.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. nak gak masuk bloglist..boleh?hehehe

    http://missobsesi.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. lame ta jenguk cni .. da cntek ! letak gugu dlm bloglist ye sis :)

    akudanchenta.blogspot.com

    BalasPadam
  15. nak jugak....=D

    www.duniasaya2001.blogspot.com

    BalasPadam
  16. lama tak ronda2 sini...nak jugakla masuk dlm bloglist..hihihhi

    masturazakaria.blogspot.com

    BalasPadam
  17. Assalam.. teringin nak tersenarai jugak.. ^^

    http://jezsygeisha.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. patut la pagi tadi nak masuk sini tak boleh...sampai lebam jari dok ketuk2 pintu nak masuk tp tak boleh...ehehe...cantik la blog azzah. jeles. untung kan terer bab2 mengedit ni.

    BalasPadam
  19. Nak masuk bloglist cik azzah jugak ! :)

    http://budaxmatacomey.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. Nak jugak :)
    link blog sayeeee:
    aisyahfauzoli93.blogspot.com

    BalasPadam
  21. Nak juga heheee

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. saya nak masuk bloglist awak :) http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/

    BalasPadam
  23. cantik...menarik..tertarik..well done..
    http://tigaminit.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. sempat lagi tak....

    http://masrinasidek.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. nak masuk dlm bloglist gak

    http://izyanty.blogspot.com/

    thank's ye :)

    BalasPadam
  26. Assalam kak.. camana nak upload doodle yg dilukis ngan paint tool sai?? harap akak dpt bg tunjuk ajar.. xterer sgt..

    BalasPadam
  27. nak sibuk sekaki jugaklah..
    http://speakersekolah.blogspot.com

    BalasPadam
  28. teringin nk blog kawai mcm ni :)

    http://princessfeyqa.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. http://bakul2011.blogspot.com/


    nk joinnn gak kak azzah

    BalasPadam
  30. nak jugak boleh x .. hee~
    http://nazhirahmazlan.blogspot.com/

    BalasPadam
  31. bole lg ke join ? hehe nak jugak .
    cantik gila blogg .
    http://hatiamira.blogspot.com/

    BalasPadam
  32. nampak comel la blog ni...
    suka...
    nak join bloglist jugak..:)

    http://www.dianarashid.com

    BalasPadam
  33. blog berwajah baru laa :)
    ohsemmm :)

    Eza nak masuk bloglist kak Azza boleh? :)
    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

    BalasPadam
  34. saya nk jugak boleh?hehe

    http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. sweet gitu blog dia...

    saya nak masuk blglist :
    http://keilawrites.blogspot.com

    BalasPadam
  36. nak jugak!

    http://missamateurcook.blogspot.com/

    ^_^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.