Letak iklan kat sini,(percuma jugak)

Assalamualaikum..
Sorry saya tak update apa-apa hari ni..Tapi sempat jugak lah join segmen BA tu tadi..Ce tengok ada kelainan tak kat atas sana?..Ye..kotak iklan percuma.Sesiapa pun boleh tempek kotak banner masing-masing kat situ selama sehari..Tu pun kalau ada yang sudi la.
Cara nak buat banner sendiri,ada kat SINI.Popular post lagi..padahal entry tu baru semalam post.Mesti sekarang ramai yang dah ada banner flash sendiri.Senang jer kan.Tapi ada jugak yang komen,tak boleh buat..Sesiapa yang tak boleh buat,cuba lagi tau.
Dan sesiapa yang nak letak kotak iklan percuma macam saya,boleh pergi buat kat SINI.Kena daftar dulu baru buat.
Ikut arahan mudah dia ok. Rasa macam nak blogwalking giler-giler lah malam ni..

3 ulasan:

  1. sy org fes taruk iklan..hee... btw, kod ape yg kt atas header byk2 tu..

    BalasPadam
  2. soly:entah lah soly,kalau pakai chrome dengan internet explorer tak nampak.tapi kalau pakai chrome,memang nampak...jenuh delete tetap ada kat mozilla..

    BalasPadam
  3. layari www.1malaysia-saiful.blogspot.com

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.