Tutorial buat templat sendiri

Assalamualaikum..
Ini ada pertanyaan dari kemey.Saya tak paham soalan sebenarnya..Dari soalan kedua baru dapat tangkap sikit-sikit.Yang bermaksud,tukar template blog selain dari templat yang sedia ada.
Saya rasa kita boleh buat sendiri templat kita.Tapi yang sedihnya kat sini,saya belum setabah itu untuk ajar buat templat sendiri..Nanti migrain bertambah-tambah..Tutorialnya berbelit-belit dik..
Jadi saya cuma dapat sediakan link orang expert buat benda nih yek..Lain kali bila saya dah berjaya buat,baru buat tutorial sendiri ok.
Hambek..ada part-part pulak..mahu juling+rabun mata..Ok..Babai..

13 ulasan:

  1. bencik buat tempale sendiri.susahhhh.

    BalasPadam
  2. cm menarik je.... tp complicated la..hmm

    BalasPadam
  3. wah... baru perasan backgound baru blog akak. cantik nye... cumel3x... rasa cam nak cubit2 je blog akak ni. hehe... da la akak suke lukis doodle comel2... hehe. like3x... :)

    BalasPadam
  4. thanks azzah^^wau susahnye..

    BalasPadam
  5. perghhhh! mantap lahhhh, rajin buat sendiri!

    BalasPadam
  6. layout sndiri kalau tak pandai wat,
    memang jadi cacamerba.
    tak kemas .. daaah mula lah orang maleh nak tengok.
    pocket pung tak pandai.. cuba cuba godek ari tu,
    3 jam la plak nak betulkan balik..
    heheh:D

    so.. simple is best:D

    BalasPadam
  7. @kemeytau tak per dear..nanti kalau banyak masa free baru boleh cuba kot

    BalasPadam
  8. @Pocketbetul..nak merosakkannya senang,nak membetulkanya paling susah

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.