Setting kotak komen

Assalamualaikum...
Ini pertanyaan dari CIK SALLY atau ezet.
Yang saya faham,pengasingan dalam komen tu macam saya punyalah kan.Sapa nak tau,komen dulu baru dapat tengok..Lepas tu saya pegi ke blog dia dan try klik kat comment dan keluar macam ni:
Sorry yer Sally,printscreen bahagian komen awak.Yang nampak kat sini,pengomen dibawa ke page lain untuk komen.maknanya,sally dah setting Full Page.Sebab tu tak jadi macam kotak komen saya.
Kat sini saya buat tutorial sikit ok..Ini untuk newbies jugak..he..he..saya pun newbies lah..
Caranya,pergi Dashboard-klik Setting
Klik Comment.
Scroll sampai ke Comment Form Placement.Kat sini tick Pop up Window sahaja.Save Setting.Lepas tu cuba ikut tutorial cantikkakn komen box tu.Insyaallah jadi..Tak jadi bagitau yer..

5 ulasan:

  1. waahh...makin byk la tutorial dr cik azzah skg~

    BalasPadam
  2. sally;orang tanya,kita jawab solly..service mesti baik..eceh

    BalasPadam
  3. aucheh, dia kate'siap ade pink2'
    yg mane tu?

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.