Tutorial letak gambar profile kat comment box


Assalamualaikum..
Ini tutorial untuk pinkaholicx.Dia tanya macam mana nak buat comment box ada gambar kat sebelah comment macam saya.
Serasa saya kita kena setting di bahagian comment.Pergi Dashboard-klik Setting-klik Comment.
Di bahagian comment ni,scroll ke bawah sampai jumpa Show profile image on comment?.Tick Yes.
Save Setting ok. Untuk yang ayat "berkata" tu pulak,rasanya memang dah ada kot..he..he..saya pun tak tau..

4 ulasan:

  1. setting sy mang yes untk show profile image on comment,,

    tp tatau x same,,huhu

    BalasPadam
  2. @PINKaholicxmungkin dah banyak edit kot..tu ilang..

    BalasPadam
  3. thanks awk..tutorial ni amat berguna...tp saye x bole nk follow blog awak la...byk kali da cube..tp x bole jugak..nape nye??

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.