Tutorial buang navbar

Assalamualaikum...
Kali ni nak tunjuk cara nak buang navbar.Kat mana navbar?Sini:
Navbar yang di tunjuk kat anak panah tu.Sila abaikan blog saya yang satu lagi tu ye.
Senang jer nak buang.Mula-mula pergi Dashboard-Design-Edit HTML-tick Expand Widget Templates.Dengan CTRL+F.cari code ini:.

]]></b:skin>
Bila dah jumpa,copy code kat bawah ni dan paste kat ATAS code ]]></b:skin> tadi.Dah letak,Preview dan Save kalau dah puas hati.Selamat mencuba.




#navbar-iframe {
display:none;
}


8 ulasan:

  1. thanks share.. tapi rasanya alin belum lagi rasa nak buang. nanti kalau dah bosan tgk nav bar tu alin refer sini tgk tutorial eh :)

    BalasPadam
  2. buang tu untok apa?

    ada kebaikan?

    BalasPadam
  3. @gedek!:nak comelkan belog,kebaikannya,comelkan belog lah..he he..

    BalasPadam
  4. ok dah buang nav bar? tapi cam mana kita nak g bukak dashbord?? nak edit layout x tau nak buat camne?

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.