Senarai Tutorial

Ini senarai tutorial saya.Senarai ini akan ditambah jika ada yang baru.Sesiapa yang nak copy paste,boleh ajer.Kita sama-sama share ilmu.Harap berguna.Jika ada soalan,tanya ok dan jangan lupa backup dulu templat anda.

Button social-http://findicons.com/

Note:If menjadi tutorial saya,klik LIKE ok..Terimakasih..

14 ulasan:

  1. tq kak azzah....awe dah buat yang scroll box utk blog archive...:)

    BalasPadam
  2. word verification tu memang menjengkelkan...

    kan?

    BalasPadam
  3. @gedek!:tahu tak per uncle.nasib baik blog uncle tak ada benda tu,kalau tak dah lama debush..:)

    BalasPadam
  4. adeih..akak memang katak kaki cagu pemberi tutorial sejati la hikhik

    gud job akak (^_^)

    BalasPadam
  5. @suha:ilmu yang tahu patut disebarkan..ni sikit jer..ada lagi

    BalasPadam
  6. thanks...ilmu yg baik jika dikongsi lagi bertambah baik kan....

    BalasPadam
  7. @harrazdani:betul..perlahan-lahan belajar

    BalasPadam
  8. azzah boleh tak wat kan tutorial untk bahgian entry jd kaler putih backgorund nye mcm azzah neh,,

    BalasPadam
  9. @PINKaholicxbole dear..nanti yer..bz skit sekarang

    BalasPadam
  10. assalamualaikum kak azzah . nak tanya nie . kenapa sy pegi kt shoutmix.com xbleh nk register ? sy nk buat shoutmix . tlg sy kak azzah . tq :)

    BalasPadam
  11. @Aizati_Joo-rinapa kata adik tukar shoutbox lain.pakai chatbox atau shoutboxtv macam akak.

    BalasPadam
  12. nak tanya.. macam mana nak buat macam gambar cupcake dekat atas tu ek? kita nak gantikan huruf B tu kepada gambar lain.. dulu kita pernah buat tapi dah tetibe terpadam sendiri. pastu dah lupa buat macam mana.. huhu

    err..paham tak soklan kita ni?

    BalasPadam
  13. thanks sebab buat tuto yang berguna :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.