Penyelesaian untuk yang malas buat banner tapi ada hati nak tepek iklan

Assalamualaikum...
Tajuk kat atas kena sebijik dan sedebuk untuk saya.Walaupun dah buat tutorial buat banner tu tapi saya belum berkesempatan nak buat banner sendiri.
Bukan malas tapi belum berkesempatan..itu 2 perkara yang berbeza.Dah lama sebenarnya tak letak banner kat mana-mana belog selepas banner yang saya buat tu mengalami masalah.Lepas padam terus tak ada mood nak buat lagi.
Berbalik dengan tajuk kat atas,setelah difikir-fikir dan setelah jeles tengok banner orang lain yang di tepek dengan success kat mana-mana,saya pun dengan kembang hidung mau tepek jugak banner.Tapi mana bannernya?.kan tak buat lagi..
Haa..ni la penyelesaiannya.
Caranya mudah je.Just upload mana-mana gambar kita yang cun melecun atau header blog kat photobucket.Then ambik lah direct link dan paste lah kat tempat kotak iklan percuma yang disediakan kat sesetengah belog.Tapi jangan upload gambar yang bukan-bukan dah lah.
Walaupun tak berkelip-kelip macam banner belog orang lain tapi kita still boleh berlagak sebab kita pun dah ada banner tanpa bersengkang mata buat kat photoscape tu kan?.Kan menjimat banyak masa.

Apa-apa pun janji bila di kelik,terus pergi ke blog kita.Kat sini saya ada sediakan link blog yang rajin senaraikan link-link blog yang sediakan perkhidmatan kotak iklan percuma.Link saya ada tau.
Pergi kat blog CEMPAKA SARI ok.
Selamat mencuba.


7 ulasan:

  1. betol la..kite pun men tepek gmbr je..heeee

    BalasPadam
  2. salam aidilfitri..
    sebelum pulang ke kamp0ng tu jom singgah http://nurais-luahanhati.blogspot.com/2011/08/ingat-orang-tersayang.html

    BalasPadam
  3. banner lama msred tak pakai sbb pic tak bertudung.pas tu malas nak buat dah...

    selamat hari raya maaf zahir batin

    BalasPadam
  4. sama la dengan D'ya..takde kesempatan nak buat banner sendiri..huhu sob sob..

    JOM BACA ENTRI TERBARU: Jemputan Rumah Terbuka Eratkan Silaturahim

    BalasPadam
  5. salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
    kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


    p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.