Doodle raya yang tak senonoh

Assalamualaikum........Saya pun ada buat doodle raya.Gatal pulak tangan ni nak mendoodle.Yang ni guna paint.Pakai brush watercolor.Raya dah nak dekat jadi bersiap sedialah menyumbat mulut kita dengan biskut raya dari Plaza Angsana.Kenapa dari Angsana?.Sebab saya rasa,situ jer biskut raya tunjuk-tunjuk paling sedap kat JB.Nak buat sendiri..herm..tengok dapur pun macam nak termuntah.Ni semua gara-gara tak sihat, jadi dimaafkan hasben.Disebabkan saya mengandung raya kali ni,biskut raya adalah satu kenikmatan.Tak perlu kisah bab diet segala.Kali ni boleh makan tanpa menoleh kiri dan kanan.Kalau dulu makan sekadar rasa,sekarang belum sempat nak raya,dah habis setengah balang putu kacang mak mertua buat..he..he..Selamat hari raya semua..

8 ulasan:

  1. hamboi... penangan baby ha...byknye makan,....

    BalasPadam
  2. @SoLy SoLicious:tu la pasal..sampai masuk hospital..:)

    BalasPadam
  3. @apisv2tengah belajar photoshop tapi lambat lah..macam tak kena ngan jiwa..eceh..

    BalasPadam
  4. kenyang baby.... ◕‿◕

    ala..xkreatif laa..even gna paint pon, doodle stok boleh gelak je :(

    BalasPadam
  5. doodle yang tengah berehat sambil menikmatik makanannya...memang ndak senonoh....hahaha...apapun berhati2 bila balik ke JB

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.