Tips tambah follower lelaki

Assalamualaikum..antara sebab blogger lelaki tak nak masuk blog perempuan..
Jangan letak titis air hujan gerimis kat dalam blog.Sama jugak kaedahnya dengan kelopak bunga rose yang berguguran dan salji turun dari atas mana ntah..

Lagu..terutama yang autoplay..Orang datang blog bukan nak dengar lagu tapi nak baca entry..tak pasal-pasal dia terus pangkah X.
Banyak gambar sendiri posing maut mengancam..Letak satu kat header ke dah la..Buat penyeri belog orang cakap..Ada jugak yang suka letak gambar,adik,kakak,abang angkat segala..penuh sidebar..ingat,pengunjung datang nak baca entry,bukan nak tengok gambar kita..
Bukan lelaki jer tak suka,yang pompuan pun tak minat nak masuk blog macam tu..
Love story yang panjang berjela...buat lah entry yang ada ilmu sikit..tips blogging ker..tips up traffic ke..main SEO  ke..
Lupa yang ni,cursor pelik-pelik..sampai nak klik pun susah..mesti dia klik yang senang iaitu X..

Sumber dapat dari pelbagai belog..Cuba google tips blogging..blog siapa yang banyak buat entry blogging?.Blog lelaki kan?..he..he
Jadi kalau dah rasa macam ada dalam blog ciri-ciri kat atas,boleh lah delete pelan-pelan..nak buang sekaligus,sayang..kan..kan..Maaf terkasar bahasa..

25 ulasan:

  1. haha..sgt setuju..semua yg disebutkan di atas sy setuju..bab bahasa "yekew" dll tu mmg sgt xsuka..:)

    BalasPadam
  2. bukan stakat lelaki je..pmpuan pun xsuke ...hhhehee... tp ade yg suke, sbb tu depa still buat jugak..

    BalasPadam
  3. suka!!
    kalau buleh,
    silalah donia membaca post anda,
    sebab memang itulah sebab pocket tak nak gi sangat blog bebudak yg baru lpas skolah..
    (Tp comel punya pasal, ter'pergi' gak la)

    camana nak bagi orang banyak datang kak?
    Icon comel lagi sexy :D heheh

    BalasPadam
  4. hahha serius.mmg tak suka penggunaan bahasa yg tak betul.pelik tapi benar.kalau shortform tu rasanyer leh baca lagi.tapi kalau dah pelik2,rasanyer tanda x terus.pastu citer sal cinta2.alahaiii simpan kat buku diary la..kan rasia kita.malu la org baca.or mmg nak share kot..hehhe terlebihh sudah aku nie.opsss sorry.:)

    BalasPadam
  5. lelaki suke komen belog nad gak kekadang n follow. belog nad oke kot. haha *perasan.

    BalasPadam
  6. @Jahidih Sailiaah...selalu blog adik-adik ni..

    BalasPadam
  7. @SoLy SoLicioustau tak per..nanti lama-lama diaorang buang lah tu

    BalasPadam
  8. @Pocketnak bagi oranng datang banyak?..next entry la pocket

    BalasPadam
  9. @Fahzhe..he..terlebih sudah..bole benda macam tu nak buat tapi ikut kesesuaian lah..

    BalasPadam
  10. hai kak azzah! lama tak jenguk sini. hehe. :)

    BalasPadam
  11. hikhik..mcm tips memikat ni,hehehe

    BalasPadam
  12. blog kita xyah tarik sapa2..lah..biarkan mereka datang sendiri ke blog kita..

    BalasPadam
  13. assalam kak azzah


    sokong sangat paling xsuke lau baca blog gune ayat2 bahasa2 manja ni...adehhhh

    BalasPadam
  14. semua statement ni betul.. paling menyampah kalo nak baca entry yang tak paham apa diorang ni tulis.. "aq, itew.." tapi akak ada jugak guna bahasa pendek-pendek ni... dah zaman kita dulu.. hehee.. paling tak best bukak blog yg ada lagu sbb mmg blh kantoi kita mengular tak buat keje, sbb org blh dgr tiba2 je kuar lagu ni ntah dari mana (utk org yang jarang on mp3 kat ofc la.. :P).. yang ada cursor kelip2 la, mcm hujan la pun serabut je.. nak baca pun last skali jadi malas.. sah la org tu minah ramba :D

    BalasPadam
  15. salam...setuju sangat2...hehhehe

    BalasPadam
  16. sangat setuju..sebagai lelaki dan awak memahami..bagus huhu

    BalasPadam
  17. Hye azzahhhh

    dudel kamu dah siapppppppppp


    ce tengok ce tengok

    ^__^

    BalasPadam
  18. Haha... ye ker mcm tu? tu common la kan... mana-mana blog pon mestilah mudah dibaca dan menarik... mesti ramai nk datang... :)

    BalasPadam
  19. hahahaha.... lawak walaupun ade la kecepuk kepala sendiri

    BalasPadam
  20. hehe. but sye suke blog yg ada lagu ;)

    BalasPadam
  21. kah3...gila stylo entry ni..point paling last laaaa yg palinng style..hahahahaha

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.