Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina

Assalamualaikum...

Tajuk gempak kan?..He..he..tu lah kenyataannya...Bukan saya yang cakap tapi LULU yang cakap..Jadi saya pun nak cakap kat Lulu lah,blog dia pun lawa di mata saya..maklumlah dah tukar header segala.Memang cantik.Dah lah rajin post entry.Belum habis baca entry baru..tup-tup mai lagi entry baru dia yang lain...
Ni adalah segmen baru yang Lulu buat..Sebenarnya ni first time join..eh,jap..macam kali ke dua..lupa lah..

Tak nak lah perasan lebih-lebih blog ni lawa ke tak..kalau perasan blog ni simple..memang yer..sebab saya suka benda yang simple..
Siapa nak join klik SINI.Keterangan lanjut boleh didapati di blog Lulu..
Selamat menunggu berbuka puasa..

10 ulasan:

  1. header lulu mmg dah gojes gile pakai doodle...jeles2..heee....

    bru je tpikir nak join segmen lulu ni..heeee

    BalasPadam
  2. blog kamu comel. sekian terima kasih,

    BalasPadam
  3. @SoLy SoLicious:tu la..sekarang dah trend header berdoodle..

    BalasPadam
  4. waaaaa, segmen upenye, hik3, dah lame x join contest LULU, lastly yg pasal make me gojes tu, hik3, gudLuck !

    BalasPadam
  5. gud luck ye..meriah blog azah..

    BalasPadam
  6. saya singgah dari segmen yang sama! :)
    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

    BalasPadam
  7. ryn singgah cnie yurp !:))
    nice blog dear. .
    gud luck !

    BalasPadam
  8. terima kasih sebab sudi join.. terharu woo...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.