Saya bermusuh dengan..(Tutorial Feed)

Assalamualaikum...........

Tadi saja-saja pergi tempat seargent keroro.Mana tau dia update segmen ni lagi sebab memang tertunggu-tunggu dia nak musuhkan dengan sapa..Rupanya saya tertinggal ketapi..saya dalam group 2 dan dimusuhkan dengan umealong..Ni header dia....

shining as sun and moon

Jadi sekarang masanya untuk menepek entry-entry musuh saya kat blog.He..he..musuhlah sangat..
Ce tengok kat atas sana..dah ada kan?..Ini namanya bermusuh cara baru..Dicipta oleh sergeant keroro.
Pada sesiapa yang nak buat letak entry-entry terbaru kawan ke...idola ke,boleh buat cara ni..Sebelum ni saya pun ada buat jugak menda yang dipanggil Feed ni.Tu pun sesuka hati saya nak letak sesiapa..
Cammana nak buat Feed ni?.Senang jer..Kat sergeant keroro pun ada tutor pasal ni..
Mula-mula pergi Dashboard-Design-Page Element-Add a Gadget.Dalam bahagian Add a Gadget ni,scroll sampai jumpa Feed.
Klik Feed.
dan isi Feed URL kawan kita tu..dah tu klik Continue.
Lepas tu akan keluar camni..Nampak sudah dia punya entry baru.Kat sini bole setting sesuka hati kita ok..Dah sudah Save la..
Done!

8 ulasan:

  1. azzah, jiran datang ne,.baru je bangun..haha..terima kasih siap buat entri lagi..bolehlah kita merujuk kepada entri ini untuk tutorial kita....weeee, thanks..terharu..

    BalasPadam
  2. hehe, nice! XD

    selamat berjiran, jaga elok-elok ye :)

    keh3

    BalasPadam
  3. bermusuh sayang2 xpe.. teeeheee... ^_______^...bestnye berjiran :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.