Kenangan Bersama Kad Raya


Assalamualaikum..
Nak menjoin segmen pulak sebab segmen ni ada kena mengena dengan kisah kad raya masa zaman sekolah dulu.Masa tu teringin hantar kad raya untuk retiss.Retiss pilihan masa tu mestilah untuk retiss lelaki..gatai..Tapi bukan senang nak dapat balasan dari retiss kan.Memandangkan masa tu sekolah rendah lagi,try lah something new la konon.Idea pun idea bebudak.
Lupa nak bagitau siapa artis pujaan masa tu..artisnya KRU.Bukan saya bagi kad raya yang biasa-biasa budak-budak sekolah hantar tapi kad raya yang dibuat sendiri pakai kad bewarna yang tebal dan cantik.Masa kecik memang dah minat lukis-lukis kartun tapi disebabkan tak pandai lukis muka KRU tu seketul-seketul,saya gunting gambar diaorang kat dalam majalah dan lekat kat kad tebal.Lepas tu baru saya lukis sendiri badan diaorang pakai baju melayu.Bagi saya masa tu memang cantik abis la..for sure lah diaorang balas.Seperti dijangka memang dibalas.Siap ada sign lagi..Suka tak hengat la tapi sekarang memang dah tak ada lah kad raya tu..hilang ..Tu la kenangan kad raya saya.Sesiapa nak join segmen ni,singgah lah lelaju kat blog KERORO.

6 ulasan:

  1. hahaa..mesti nostalgia kan siap buat sendiri...btw, tggu la kad raye s[esel dr kite ye nnti :)...heeee

    BalasPadam
  2. Ehhh, sama ngan kakak Mrs.Farhan. Dia dulu minat gila kat KRU. Memang setiap kali hantar kad raya kat diorang, selalu je dpt balasan blik. Bagus kan KRU. =D


    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/kenangan-bersama-kad-raya.html

    BalasPadam
  3. hehe, kalau diorang balas mesti seminggu tak lena tido :P

    p/s : thanks join :)

    BalasPadam
  4. huiyo.. bestnya KRU balas kad raye

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.